ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Ολοκληρώνεται η καραντίνα στη Μεσοποταμία Καστοριάς

Κορονοϊός: Ολοκληρώνεται η καραντίνα στη Μεσοποταμία Καστοριάς

Κορονοϊός - Όλες οι Ειδήσεις: Ολοκληρώνεται σήμερα η καραντίνα και τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας στη Μεσοποταμία Καστοριάς.

Η Μεσοποταμία Καστοριάς είχε τεθεί για δύο εβδομάδες σε καραντίνα, εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού που υπήρχαν στην περιοχή, αλλά και το θάνατο που προκάλεσε σε ορισμένα απ' αυτά.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας που είχε μπει η περιοχή, λήγει σήμερα καθώς οι κάτοικοι τήρησαν τα μέτρα στο έπακρο, όπως έκανε γνωστό με δήλωσή του, ο Νίκος Χαρδαλιάς.

«Αντιμέτωποι με μία πρωτόγνωρη κατάσταση για τα σύγχρονα δεδομένα, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς συμπεριφέρθηκαν με υποδειγματικό τρόπο.

Γι’ αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια, τόσο τη Δημοτική Αρχή, όσο και τους κατοίκους, για την υπομονή και τη συνεργασία τους όλες αυτές τις εβδομάδες και να τους ευχηθούμε ποτέ ξανά να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσουν παρόμοιες καταστάσεις.

Αργά ή γρήγορα θα βρεθώ κοντά τους, να τους σφίξω το χέρι και να μοιραστώ μαζί τους τα χαμόγελα περήφανων Ελλήνων, που έκρυψαν οι μάσκες όλες αυτές τις μέρες», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Προ των πυλών το «καλοκαίρι του Covid-19» - Πώς θα είναι φέτος οι καλοκαιρινές διακοπές

Αποκάλυψη: Πότε θα ανοίξει και τι - Οι ημερομηνίες

Κορονοϊός - Τσιόδρας: Πού θα φοράμε μάσκα - Οδηγίες για τη σωστή χρήση της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Βουτσάς: Τεράστια ανατροπή με τη διαθήκη του ηθοποιού