ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Θετικές στον κορονοϊό η σύζυγος και η πεθερά του 35χρονου

Θεσσαλονίκη: Θετικές στον κορονοϊό η σύζυγος και η πεθερά του 35χρονου
Intime News

Ξεκινά επιχείρηση ιχνηλάτησης και σε άλλα άτομα του στενού συγγενικού περιβάλλοντος του 35χρονου

Θετικές στον κορονοϊό διαγνώστηκαν η σύζυγος και η πεθερά του 35χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τον ιό πριν από λίγες μέρες στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος».

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, oι δύο γυναίκες εξετάστηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, το οποίο αποτελεί το κέντρο αναφοράς για τον κορονοίό στη Θεσσαλονίκη και αποδείχθηκαν ότι ήταν θετικές στον ιό.

Από τους αρμόδιους φορείς ξεκινά επιχείρηση ιχνηλάτησης και σε άλλα άτομα του στενού συγγενικού περιβάλλοντος του 35χρονου, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν κι άλλα θετικά κρούσματα.

Σύμφωνα με τον ANT1, στις 11 Απριλίου ο νεαρός εμφάνισε πυρετό που δεν υποχωρούσε. Στις 15 Απριλίου πήγε στην εφημερία του νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» με πνευμονία. Μάλιστα το πρώτο τεστ για κορονοϊό βγήκε αρνητικό. Όμως ο 35χρονος που ήδη εκδήλωνε τα συμπτώματα του ιού, αντιμετωπίστηκε ως ασθενής με covid-19.

Το Μεγάλο Σάββατο, η κατάστασή του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και μπήκε στην Εντατική. Το νέο τεστ βγήκε θετικό στον κορονοϊό και τα ξημερώματα της Τρίτης (21/04) ο 35χρονος κατέληξε.

Δείτε φωτογραφίες του 35χρονου:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Βουτσάς: Τεράστια ανατροπή με τη διαθήκη του ηθοποιού