ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Ποια απαγόρευση; Δείτε τι γίνεται στο Φλοίσβο – Βόλτα στη λιακάδα οι Αθηναίοι

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Ποια απαγόρευση; Δείτε τι γίνεται στο Φλοίσβο – Βόλτα στη λιακάδα οι Αθηναίοι

Κορονοϊός:  Βρισκόμαστε λίγα 24ωρα πριν το διάγγελμα του πρωθυπουργού, ο οποίος θα ανακοινώσει το πλάνο για την σταδιακή άρση των μέτρων - Στο μικροσκόπιο ωστόσο βρίσκεται και η συμπεριφορά των Ελλήνων αυτό το Σαββατοκύριακο

Η συμπεριφορά των Ελλήνων αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν, θα αποτελέσει κάτι σαν crash-test για το πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα τα πράγματα, ούτως ώστε να αποφευχθεί ένα πιθανό «πισωγύρισμα».

Όπως έχει τονιστεί άλλωστε από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά, αλλά και από άλλα κυβερνητικά στελέχη, η απαγόρευση κυκλοφορίας και τα μέτρα που έχουν ληφθεί βρίσκονται σε ισχύ μέχρι και τις 4 Μαΐου.

Η επισήμανση αυτή σημαίνει ότι χρειάζεται επαγρύπνηση και ότι κανείς δεν μπορεί να κυκλοφορεί χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα.

Εν αναμονή του τελικού σχεδίου επιστροφής στην κανονικότητα βρίσκεται η Ελλάδα, με τον Πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του να επεξεργάζονται το τελειωτικό σχέδιο για την άρση των μέτρων.

Ωστόσο, μία ανάσα πριν το τέλος, οι Αθηναίοι δείχνουν να είναι ανυπάκουοι και βγήκαν για βόλτες στον Φλοίσβο, αλλά και σε πλατείες για να απολαύσουν τον ήλιο.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες, αρκετοί ήταν αυτοί που βγήκαν στην παραλιακή, χωρίς να λαμβάνουν πολύ σοβαρά τις αποστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χωρίς να έχουν στείλει το απαιτούμενο μήνυμα για την έξοδό τους, αποφάσισαν να βγουν για την βόλτα τους και πλήρωσαν το αντίστοιχο πρόστιμο, ενώ παράλληλα έγιναν και κάποιες συλλήψεις.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Δείτε τι κατέγραψε ο φακός του Newsbomb.gr στην παραλία του Φλοίσβου:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά: Αυτά είναι τα ποσά που θα λάβουν οι συνταξιούχοι όλων των ταμείων - Αναλυτικοί πίνακες

Σχετικές ειδήσεις