ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Πρωτομαγιά στο Πάρκο Τρίτση παρά τις απαγορεύσεις για τον κορονοϊό

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Πρωτομαγιά στο Πάρκο Τρίτση παρά τις απαγορεύσεις για τον κορονοϊό

Στο πάρκο Τρίτση αποφάσισαν να κάνουν τη βόλτα της Πρωτομαγιάς πολλοί Αθηναίοι, με τα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού να βρίσκονται ακόμη σε ισχύ.

Ειδικότερα, με... σύμμαχο τον καλό καιρό, αρκετοί είναι εκείνοι που πήραν τα παιδιά τους και πήγαν στο πάρκο για να απολαύσουν τον ήλιο.

Όπως φαίνεται, οι αποστάσεις ασφαλείας τηρούνται κανονικά.

Ωστόσο, σημειώνεται ότι το πάρκο Τρίτση είναι κλειστό και όσοι θέλησαν να κάνουν τη βόλτα τους, εισήλθαν από ένα άνοιγμα στο συρματόπλεγμα.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, πέρασε αυτοκίνητο εταιρείας σεκιούριτι που από τα μεγάφωνα προειδοποιήθηκαν οι παρευρισκόμενοι πως απαγορεύεται η παραμονή στο πάρκο.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Υπενθυμίζεται ότι οι έλεγχοι για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν όπως είναι αναμενόμενο και σήμερα, είναι αυστηροί.

Αναλυτικότερα, στη «μάχη της μαργαρίτας» όπως ονομάζεται, για την αποτροπή συνωστισμού και άσκοπων μετακινήσεων, η ΕΛ.ΑΣ. έχει ρίξει 3.000 αστυνομικούς.

Το σχέδιο να προβλέπει 150 περιπολίες ανά τομέα της Αττικής. Ηχογραφημένα μηνύματα θα μεταδίδονται από τα μεγάφωνα των περιπολικών ενώ δεν αποκλείεται να γίνει ξανά χρήση drones.

Για μία ακόμα φορά οι έλεγχοι θα είναι εντατικοί στις Εθνικές Οδούς, στην Αττική Οδό και σε μεγάλους οδικούς άξονες όπως οι λεωφόροι Μαραθώνος, Μαρκοπούλου και Πεντέλης. Στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι αυτή τη φορά και οι ορεινοί όγκοι της Αττικής και έχουν τεθεί κλοιό Πάρνηθα, Πεντέλη και Υμηττός.

Υπενθυμίζεται ότι έχει διπλασιαστεί και πάλι το πρόστιμο στα 300 ευρώ για μετακίνηση από μια περιφερειακή ενότητα σε άλλη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε για μία σέλφι - Τραγωδία στην προσπάθεια να γιορτάσει την λήξη της καραντίνας

Σχετικές ειδήσεις