ΕΛΛΑΔΑ

Πέτσας για Πρωτομαγιά: Πρόστιμα για τους διαδηλωτές - Δεν επιτρέπονται οι συναθροίσεις

Πέτσας για Πρωτομαγιά: Πρόστιμα για τους διαδηλωτές - Δεν επιτρέπονται οι συναθροίσεις
INTIME NEWS

Κορονοϊός - Όλες οι Ειδήσεις:  Μήνυμα επιφυλακής προς τους πολίτες λόγω της Πρωτομαγιάς προκειμένου να μην διαδοθεί ο κορονοϊός έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, τόνισε πως «δεν επιτρέπονται οι συναθροίσεις, όποιος συμμετέχει παραβιάζει τον νόμο».

«Εμείς καλέσαμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τα σωματεία να καταλάβουν ότι το συμφέρον της εργασίας είναι η έξοδος από την κρίση, η επιστροφή στην κανονικότητα, ο περιορισμός της ύφεσης. Στο πλαίσιο αυτό είναι σαφές ότι οι συναθροίσεις μπορούν να μας πάνε πίσω», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχετικά με το ενδεχόμενο διαδηλωτές να χρησιμοποιήσουν την επιλογή 6 (για σωματική άσκηση) με SMS στο 13033 για να αποφύγουν τα πρόστιμα, ο Στέλιος Πέτας απάντησε: «Αυτό είναι επιχειρησιακό θέμα της αστυνομίας. Η δική μας δουλειά είναι να επισημάνουμε ότι δεν επιτρέπονται οι συναθροίσεις. Το πολιτικό μήνυμα της ημέρας είναι ότι θέλουμε να προστατεύσουμε τον κόσμο της εργασίας. Αυτό θα γίνει διατηρώντας την ύφεση στα “ρηχά”.»

Ενδεικτικό των μέτρων που λαμβάνονται για την Πρωτομαγιά είναι το γεγονός ότι στους δρόμους της Αθήνας θα βρίσκονται περί τους 3.000 αστυνομικούς, οι οποίοι θα κάνουν διαρκείς περιπολίες και θα ενημερώνουν με ηχητικά μηνύματα τους πολίτες. Στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ. εντάσσεται και η χρήση των drones.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε για μία σέλφι - Τραγωδία στην προσπάθεια να γιορτάσει την λήξη της καραντίνας