Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το δυστύχημα στην Κόρινθο: Άκουσα θόρυβο, νόμισα ότι έπεσε αεροπλάνο

Newsbomb

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορίνθου από την τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (12/5), όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε έναν 15χρονο που έκανε βόλτα με την μητέρα του.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο STAR ο οδηγός του μοιραίου οχήματος οποίος κατευθυνόταν από τα Εξαμίλια Κορίνθου προς την Ξυλοκέριζα, παρέσυρε και χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον 15χρονο μαθητή και τη μητέρα του. Ο οδηγός δεν σταμάτησε καθόλου στο σημείο του δυστυχήματος και εγκατέλειψε το σημείο για να κρυφτεί στο σπίτι του, με τη βοήθεια της γυναίκας του.

«Εγώ ήμουν στο χώρο της εργασίας μου και ξαφνικά ακούμε ένα χτύπημα, ένα θόρυβο, λέμε αεροπλάνο έπεσε, αυτοκίνητο, κάτι έγινε. Δεν είδαμε αυτοκίνητο παρ' όλα αυτά, με μία ματιά που ρίξαμε στον δρόμο, είδαμε ένα σύννεφο από σκόνη, το αυτοκίνητο πήγαινε προς Ξυλοκέριζα, όχι προς Εξαμίλια. Ακούστηκε ότι ήταν αυτοκίνητο, αλλά δεν είδαμε ποιο και τι...», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε: «Ξαφνικά, ακούμε μία φωνή της μάνας, η οποία φώναζε "το παιδί μου, πού είναι το παιδί μου. Το έχασα. Μου το φάγανε". Έτρεξαν κοντά της δύο άτομα που δούλευαν εδώ και η ανιψιά μου που είναι νοσηλεύτρια, έτρεξαν μήπως σωθεί το παιδί, αλλά ήταν πλέον αργά. Το παιδί είχε χαθεί...».

Ο οδηγός δε σταμάτησε, αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα κι έφυγε κατευθείαν από τον τόπο του περιστατικού. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και από τις περιγραφές άλλων μαρτύρων, οδηγήθηκαν στο σπίτι του, όπου είχε κρύψει το αυτοκίνητό του, με τη βοήθεια της συζύγου του.

Ο κατηγορούμενος αναφέρει πως δεν θυμάται τι έγινε και ζήτησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή από το Ναύπλιο, για να κερδίσει χρόνο. Αυτό θα συμβεί το απόγευμα και μετά θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων: Ελεύθερες οι μετακινήσεις προς όλα τα νησιά στις 25 Μαΐου

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved