ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Ούτε Ιούλιος να ήταν - «Βούλιαξαν» οι παραλίες, περίπατο... οι αποστάσεις

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Ούτε Ιούλιος να ήταν - «Βούλιαξαν» οι παραλίες, περίπατο... οι αποστάσεις

Χιλιάδες ήταν οι Αθηναίοι που και σήμερα «ψήφισαν» παραλία καθώς η ζέστη ήταν ανυπόφορη. Ωστόσο, όσοι επέλεξαν τις ανοργάνωτες παραλίες, φαίνεται ότι δεν τήρησαν τα μέτρα και τους κανόνες.

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Με το θερμόμετρο να δείχνει πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, οι Αθηναίοι αναζήτησαν ανάσες δροσιάς.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Newsbomb.gr, ο κόσμος σε ανοργάνωτη παραλία στο Ζούμπερι είναι πάρα πολύς, ενώ οι αποστάσεις και τα μέτρα δεν τηρούνται.

Δείτε τις εικόνες στο Newsbomb.gr:

Την ίδια ώρα, στις οργανωμένες παραλίες της Αττική, το μεσημέρι της Κυριακής παρατηρούνται ουρές στις εισόδους, καθώς υπάρχει αυστηρός έλεγχος.

«Καμίνι» η χώρα

Διατηρούνται οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας την Κυριακή 17/05.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 39-41 βαθμούς στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, στο Ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη. Από το χάρτη που ακολουθεί και παρουσιάζει την απόκλιση της θερμοκρασίας από τη μέση τιμή της περιόδου 1979-2010 σε ύψος 1500 μέτρων πάνω από το έδαφος, γίνεται εμφανές ότι οι εξαιρετικά θερμές αέριες μάζες που προκάλεσαν το κύμα ζέστης των τελευταίων ημερών θα παραμείνουν πάνω από τη χώρα και την Κυριακή 17/05. Σταδιακή αποχώρηση τους προς ανατολικά και βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από την Τρίτη 19/05 και κυρίως την Τετάρτη 20/05.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μάικλ Τζόρνταν: Αυτή είναι η απίθανη έπαυλή του - Αντέχεις να τη δεις; (pics)