ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπακτος: Τι λέει ο 17χρονος που πήδηξε από το Φάρο

Ναύπακτος: Τι λέει ο 17χρονος που πήδηξε από το Φάρο

Λίγα 24ωρα μετά την βουτιά στο κενό που έκανε ο 17χρονος μαθητής για ένα στοίχημα με τους φίλους του, «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε μαζί με την μητέρα του.

«Δε θυμάμαι τίποτα. Ευχαριστώ πολύ όλους σας που νοιαστήκατε για μένα. Αλλά δε θυμάμαι τίποτα εγώ. Έχω χτυπήσει στη μέση και λίγο στο πόδι», ανέφερε ο νεαρός μιλώντας σε εκπομπή του Mega, ενώ σε σχετική ερώτηση για τον αν μετάνιωσε την πράξη του, απαντάει: «Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν θυμάμαι. Ευχαριστώ όλους σας που νοιαστήκατε για μένα. Το έχω μετανιώσει».

Ανακουφισμένη μετά το ισχυρό σοκ που υπέστη και η μητέρα του. Ξέρει πως το παιδί της απέφυγε τον θάνατο τυχαία.

«Ξεκινά παίρνει φόρα κι εκεί κάπου προφανώς γλιστράει. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον, δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει», λέει η μητέρα του και στη συνέχεια συμπληρώνει: «Για καλή του τύχη κάποιος ήταν κάποιος κύριος εκεί από το λιμενικό, που έπεσε μέσα και τον έσωσε. Γιατί θα πήγαινε από πνιγμό».

Όπως μας λέει ο 17χρονος και η μητέρα του, το στοίχημα που λίγο έλειψε να στοιχίσει μια ανθρώπινη ζωή, δεν ήταν χρηματικό. Τα παιδιά άρχισαν να προκαλούν το ένα το άλλο και ο 17χρονος αποφάσισε να δοκιμάσει το αδιανόητο.

«Αυτό γίνεται συνέχεια», λέει ο 17χρονος.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν και οι αλλεπάλληλες καταγγελίες, ότι ανάλογες πτώσεις έχουν καταγραφεί και στο πρόσφατο παρελθόν.

«Βάζουν στοίχημα για λεφτά αλλά ο γιος μου το έκανε επειδή κάποιος του έλεγε πως είναι κότα αν δεν πέσει».

Ο 17χρονος παραμένει στο σπίτι του και προσπαθεί να αναρρώσει. Οι γονείς του, ευχαριστούν τον άνθρωπο που έτρεξε για να βοηθήσει. Τον σωτήρα του παιδιού τους, που όπως μας είπε ακόμα δεν έχει καταφέρει να συναντήσει…

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Πέθανε 49χρονος στρατιωτικός

Σχετικές ειδήσεις