ΕΛΛΑΔΑ

Φυλακές Νιγρίτας - Σάλος! Σωφρονιστικός σέρνει καρότσι κρατουμένου με... καλούδια από σούπερ μάρκετ

Φυλακές Νιγρίτας - Σάλος! Σωφρονιστικός σέρνει καρότσι κρατουμένου με... καλούδια από σούπερ μάρκετ

Βίντεο που μετέδωσε το OPEN φαίνεται η προβληματική κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές Νιγρίτας, στις οποίες πριν από λίγα 24ωρα εντοπίστηκαν απίστευτα πράγματα σε κελιά κρατουμένων

Η τραγική κατάσταση που επικρατή, αποτυπώνεται απόλυτα και στο παρακάτω βίντεο του Open TV, το οποίο καταγράφηκε περίπου 10 ημέρες πριν την έφοδο της αστυνομίας στις 23 Μαΐου.

Σε αυτό φαίνεται ένας σωφρονιστικός υπάλληλος να συνοδεύει σύζυγο κρατούμενου σπρώχνοντας ένα καρότσι γεμάτο «καλούδια».

Κατά τις πληροφορίες στο καρότσι βρίσκονταν από σοκολάτες και αντισηπτικά μέχρι κρέατα, όσπρια και ένα ταψί με γαλακτομπούρεκο!

Παράλληλα, στην έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στα κελιά των κρατουμένων βρήκαν ψυγεία και καταψύκτες, επιδαπέδιο κλιματιστικό, τηλεοράσεις, μπάρμπεκιου με κάρβουνα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, φούρνο μικροκυμάτων, κ.λπ. οικιακό εξοπλισμό και είδη κουζίνας, γυάλινη πρόσοψη τζακιού, μπουκάλια με οινοπνευματώδη, δοχεία με συμπληρώματα εκγύμνασης κ.λπ.

Δείτε φωτογραφίες από τα κελιά:

Φυσικά, για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για 30 άτομα ενώ είναι σε εξέλιξη πειθαρχική έρευνα για την προέλευση και την εισαγωγή των ψυγείων και των ηλεκτρικών συσκευών στο Κατάστημα κράτησης.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό ήταν το καυστικό υγρό που έριξε η «μαυροφορεμένη» στην Ιωάννα – Πού στρέφονται οι έρευνες