ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 10χρονης Μαρκέλλας:«Μια γυναίκα πήρε το παιδί» λένε οι γονείς της

Εξαφάνιση 10χρονης Μαρκέλλας:«Μια γυναίκα πήρε το παιδί» λένε οι γονείς της
Intime News

Παρατείνεται η αγωνία των γονιών της 10χρονης Μαρκέλλας η οποία εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/06) όταν επέστρεφε από το σχολείο.

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 10χρονης Μαρκέλλας στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, που εξαφανίστηκε την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο.

Η μητέρα της 10χρονης δήλωσε το πρωί της Παρασκευής (12/06) στον ΑΝΤ1 ότι ο συμμαθητής της είπε πως την Μαρκέλλα την προσέγγισε μία άγνωστη γυναίκα, η οποία την φώναξε με το όνομά της. Σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα του κοριτσιού, η Μαρκέλλα έφυγε μαζί της προς άγνωστη κατεύθυνση και από τότε αγνοείται.

Από την πλευρά του ο πατέρας της 10χρονης επανέλαβε την καταγγελία που έκανε νωρίτερα η μητέρα του κοριτσιού και επιβεβαίωσε ο συμμαθητής της, ότι δηλαδή ήρθε σε επαφή με μια κοκκινομάλα γυναίκα, ύψους περίπου 1,50 μ., με την οποία και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Δεν πάει το μυαλό μας πουθενά. Δεν είχαμε διαφορές με κάποιον, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι», απάντησε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 10χρονης για το εάν υπάρχει κάποια αιτία που να οδήγησε στην εξαφάνιση του κοριτσιού.

Για την εξαφάνιση του κοριτσιού έχει σημάνει Amber Alert.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Στις 11/6/2020 και ώρα 13:30 εξαφανίστηκε από την Τούμπα Θεσσαλονίκης, η Μαρκέλλα Βεράμη, 10 ετών.

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Μαρκέλλας στις 11/6/2020, βραδινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Μαρκέλλα έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 και 46 κιλά.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια και είχε μαζί της γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό το μήνυμα στο Facebook έστειλε η 35χρονη στην Ιωάννα