ΕΛΛΑΔΑ

Βιτριόλι: Η 35χρονη είχε γίνει η σκιά της - Πιθανότατα ετοίμαζε νέες επιθέσεις

Βιτριόλι: Η 35χρονη είχε γίνει η σκιά της - Πιθανότατα ετοίμαζε νέες επιθέσεις

Επίθεση με βιτριόλι: Σοκάρουν τα στοιχεία που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας - Το GPS και οι ενοχοποιητικές φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας.

Η υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι από μια γυναίκα εναντίον μιας άλλης, έχει συνταρράξει το πανελλήνιο. Στα συγκλονιστικά στοιχεία, έρχεται να προστεθεί και μία αντιζηλία, η οποία αποδείχθηκε μοιραία για την ανυποψίαστη 34χρονη, που δέχθηκε μία τόσο βάναυση επίθεση, στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Πρωταγωνίστριες του αποτρόπαιου εγκλήματος είναι δύο νέες γυναίκες.

Η μία εξ' αυτών, όπως όλα δείχνουν έως τώρα, «κυριεύτηκε» από την ξεκάθαρη εμμονή που είχε για την 34χρονη Ιωάννα, ωστόσο σοκ προκαλεί το ενδεχόμενο η 35χρονη, να είχε βάλει στο στόχαστρο και άλλες γυναίκες οι οποίες στο θολωμένο μυαλό της αποτελούσαν εμπόδιο στους στόχους της. Το γεγονός αυτό ίσως αποτελεί και μία εξήγηση για την περούκα και την τηλεκάρτα που βρέθηκαν στο σπίτι της 35χρονης, παρά την τέλεση του εγκλήματος.

Είχε γίνει η σκιά της Ιωάννας

Η φερόμενη ως δράστις, παρακολουθούσε καθημερινά την Ιωάννα, τόσο με ειδικό application, όσο και με τη φυσική της παρουσία.

Η 35χρονη μέσω ενός ειδικού application παρακολουθούσε το στίγμα της 34χρονης και την κάθε της κίνηση, από τον Ιούνιο του 2019. Μάλιστα μέσω της εφαρμογής αυτής εντόπιζε το σπίτι στο Μοσχάτο και το γραφείο που εργαζόταν στην Καλλιθέα. Το τελευταίο στίγμα από το tracker.com στο κινητό της 35χρονης το εντοπίζουν στις 18 Μαΐου 2020. Επίσης, όταν τελείωνε από την συσκευή που της είχε βάλει της ερχόταν ειδοποίηση στο κινητό της ότι έχει αποφορτιστεί. Τότε πήγαινε η ίδια σύμφωνα με την ΕΡΤ και το έβγαζε από το αυτοκίνητο της Ιωάννας το φόρτιζε και το επανατοποθετούσε στο αυτοκίνητο της Ιωάννας και έτσι γνώριζε κάθε της κίνηση στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Οι φωτογραφίες στο κινητό της 35χρονης που την «καίνε»

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομικής ρεπόρτερ του CNN Greece, Μίνας Καραμήτρου στο κινητό της 35χρονης βρέθηκε φωτογραφία από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει η 34χρονη Ιωάννα.

Μάλιστα, φέρει ημερομηνία από τον Ιούνιο του 2019.

Δείτε τις επίμαχες φωτογραφίες στη gallery:

Επίσης, όπως αναφέρουν πληροφορίες, υπάρχει και φωτογραφία από την διαδικτυακή αναζήτηση για κατάστημα στο Περιστέρι που πουλάει περούκες.

Παράλληλα, στο κινητό της 35χρονης είναι εγκατεστημένη εφαρμογή δορυφορικού συστήματος εντοπισμού αυτοκινήτων. Με αυτήν πιθανότατα παρακολουθούσε τις κινήσεις της άτυχης γυναίκας προκειμένου να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται.

Το δικαίωμα της σιωπής τήρησε η 35χρονη – Κρίθηκε προφυλακιστέα

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση, με σύμφωνη γνώμη δικαστή και εισαγγελέα.

Η κατηγορούμενη δεν απάντησε στις ερωτήσεις του ανακριτή, διατηρώντας το δικαίωμα της σιωπής, όπως δήλωσε έξω από την πρώην σχολή Ευελπίδων, ο συνήγορός της κ. Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάσταση στην οποία βρίσκεται τήρησε το δικαίωμα της σιωπής. Θα απολογηθεί εν ευθέτω χρόνο», είπε σε δημοσιογράφους.

Ο δικηγόρος συνέχισε λέγοντας πως: «Λάβαμε καινούρια στοιχεία που πρέπει να τα επεξεργαστούμε και να τα μελετήσουμε, ώστε να είναι σε θέση να απαντήσει αναλυτικά στις ερωτήσεις. Όπως αναμενόταν, διετάχθη η προσωρινή της κράτηση».

Έξω από το δικαστήριο υπήρχε κόσμος συγκεντρωμένος και όταν η 35χρονη βγήκε από τον ανακριτή, υπήρξε μικροένταση με μια γυναίκα να της επιτίθεται λεκτικά.

«Έκλεισες δύο σπίτια, τους γονείς σου δεν τους σκέφτηκες», της φώναξε

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από την επίθεση

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιτριόλι: Αυτές είναι οι φωτογραφίες στο κινητό της 35χρονης που την «καίνε»