ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Και δεύτερος γάμος εστία μόλυνσης στον Έβρο - Θετικοί νύφη και γαμπρός

Κορονοϊός: Και δεύτερος γάμος εστία μόλυνσης στον Έβρο - Θετικοί νύφη και γαμπρός

Όσοι πάντως συμμετείχαν στον γάμο με οποιαδήποτε ιδιότητα ή ήρθαν σε επαφή στη συνέχεια με το νιόπαντρο ζευγάρι, έχουν πληροφορηθεί την συγκεκριμένη εξέλιξη και κάποιοι αυτοβούλως πήγαν και έδωσαν δείγμα προκειμένου να υποβληθούν στο απαραίτητο τεστ.

Κρούσματα κορονοϊού και σε δεύτερο γάμο (και μάλιστα πολιτικό) που έγινε στον Έβρο, βρέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr και έχει προκληθεί αναστάτωση στην περιοχή του νομού που πραγματοποιήθηκε.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον γάμο του γνωστού ποδοσφαιριστή Μανώλη Σιώπη, ο οποίος έκανε στο Instagram γνωστό ότι βρέθηκε θετικός στον ιό.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι ασυμπτωματικός και παραμένει σε καραντίνα.

Με μήνυμα του μέσα από τα social media, ο παίκτης της Αλάνιασπορ σημείωσε ότι έχουν ενημερωθεί όλοι όσοι έχουν συναντηθεί μαζί του.

Στο μήνυμα του σημείωσε: «Θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω όλους τους ανθρώπους που έχουν συναντηθεί μαζί μου, ότι ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορονοϊό και βρέθηκα θετικός. Είμαι ασυμπτωματικός και απομονωμένος στο σπίτι μου. Εισήλθα στη χώρα την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 με αρνητικό τεστ κορονοϊού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας καθώς πριν επισκεφτώ την οικογένεια μου και την εγκυμονούσα σύζυγο μου που διαμένει στην Ελλάδα, ήθελα να σιγουρευτώ ότι είμαι υγιής και δεν είμαι φορέας του κορονοϊού».

Όσοι συμμετείχαν στον γάμο με οποιαδήποτε ιδιότητα ή ήρθαν σε επαφή στη συνέχεια με το νιόπαντρο ζευγάρι, έχουν πληροφορηθεί την συγκεκριμένη εξέλιξη και κάποιοι αυτοβούλως πήγαν και έδωσαν δείγμα προκειμένου να υποβληθούν στο απαραίτητο τεστ. Επίσης δεν αποκλείεται να ληφθούν μέτρα και για τον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο συγκεκριμένος πολιτικός γάμος.

Πηγή: evros-news.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τουρκικές προκλήσεις: «Φράγμα» από Ευρώπη, ΗΠΑ και Ισραήλ στους τσαμπουκάδες Ερντογάν