ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Καρδίτσα: Βρέθηκε το όχημα της αγνοούμενης που παρασύρθηκε στο Μουζάκι

Κακοκαιρία Καρδίτσα: Βρέθηκε το όχημα της αγνοούμενης που παρασύρθηκε στο Μουζάκι

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποιο σημάδι της αγνοούμενης.

Πριν από λίγη ώρα πολίτης εντόπισε το αυτοκίνητο που έπεσε και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Πάμισου ποταμού χθες βράδυ στο Μουζάκι, στην περιοχή των παλιών σφαγείων. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και στο σημείο κατέφθασε η Διοικητής Αστυνόμος Παλλάντζα Κωνσταντίνα με αστυνομικούς του ΑΤ Μουζακίου.

Δεν εντοπίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, όπως αναφέρει το Mouzaki News.

Η γυναίκα, περίπου 40 ετών, αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής, όταν την παρέσυρε με το όχημά της ο ποταμός Πάμισος ενώ προσπαθούσε να τον διασχίσει.

Κακοκαιρία Καρδίτσα: Έτσι έχασαν τις ζωές τους δυο άτομα

Το πρώτο θύμα της κακοκαιρίας ήταν μια ηλικιωμένη στο χωριό Βασιλί στα Φάρσαλα. Η άτυχη ηλικιωμένη, άκουσε μια βοή και όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της τα νερά την παρέσυραν.

Μάλιστα εντοπίστηκε νωρίς το πρωί, παρά το γεγονός πως η τραγωδία είχε συμβεί από το βράδυ μιας και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν το σπίτι της άτυχης γυναίκας.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μία ηλικιωμένη γυναίκα από οικία στον οικισμό Βασιλί στα Φάρσαλα Θεσσαλίας.

Οι Πυροσβεστικές δυνάμεις σε συνεργασία με όλους τους φορείς αντιμετώπισης καταστροφών παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα για αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρών, καθώς και των συνοδών τους φαινομένων.

Σε άμεση συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και οι Περιφέρειες και Δήμοι της χώρας, για τη λήψη μέτρων αρμοδιότητάς τους.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση εκδήλωσης έκτακτων καιρικών φαινομένων, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί του Σαββάτου, εντοπίστηκε νεκρός και ο δεύτερος αγνοούμενος, ένας βοσκός από το χωριό Μαγουλίτσα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Καρδίτσα: Έτσι έχασαν τις ζωές τους δυο άτομα - Αγωνία για την 40χρονη αγνοούμενη