ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown - Γώγος: Γιατί απογορεύτηκε το ψάρεμα και το κυνήγι - Πότε επιτρέπεται το μπάνιο

Lockdown - Γώγος: Γιατί απογορεύτηκε το ψάρεμα και το κυνήγι - Πότε επιτρέπεται το μπάνιο
Intime News

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις - LockdownΟ καθηγητής Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και απάντησε σε ερωτήματα που απασχολούν τους πολίτες αυτές τις μέρες του lockdown.

Ο καθηγητής ανέφερε πως επιτρέπεται το μπάνιο στην παραλία, αλλά για όσους μένουν κοντά στη θάλασσα και μόνο. Δεν επιτρέπεται η μετακίνηση… χιλιομέτρων για μια βουτιά στέλνοντας τον κωδικό για άθληση στο 13033, όπως πιστεύουν κάποιοι.

Όσον αφορά την απαγόρευση του κυνηγιού και του ψαρέματος, ο κύριος Γώγος ανέφερε πως επρόκειτο για… είδος εκδρομής, καθώς οι άνθρωποι πηγαίνουν με παρέες και «δεν είναι ένα είδος άσκησης, είναι ένα είδος εκδήλωσης», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ανθή Βούλγαρη ζήτησε τη γνώμη του καθηγητή περί των εξόδων του κόσμου από το σπίτι, τονίζοντας του πως είναι και θέμα ψυχολογίας και εκείνος ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο κόσμος σε αυτό το lockdown, βγαίνει περισσότερο σε σχέση με το προηγούμενο, ενώ τόνισε πως είναι υπερβολή το 1.000.000 άνθρωποι να πάνε για άσκηση, κάτι που έκανε γνωστό ο Στέλιος Πέτσας στην ενημέρωση των συντακτών τη Δευτέρα (9/11).

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Εμβόλιο κορονοϊού: Η ελπίδα επέστρεψε στον πλανήτη - Και τώρα… πόλεμος για τις πρώτες δόσεις