ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Νικητής βγήκε ο άνδρας που χαιρετούσε από το ΑΧΕΠΑ

Κορονοϊός: Νικητής βγήκε ο άνδρας που χαιρετούσε από το ΑΧΕΠΑ

Κορονοϊός: Βγήκε από το νοσοκομείο ο 42χρονος άνδρας που συγκίνησε με την κίνησή του να χαιρετίσει, από το παράθυρο του ΑΧΕΠΑ όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό, την κάμερα τηλεοπτικού συνεργείου.

Ήταν 3 Νοεμβρίου, όταν ο Γιώργος Χαλδέζος έδινε μάχη με τον κορονοϊό, στον ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου.

Λίγες μέρες μετά, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του υγιής και ανακουφισμένος.

«Μια χαρά είμαι. Οι γιατροί μού είπαν θα μείνω 10 μέρες σπίτι, προληπτικά όχι για να μην κολλήσω. Για τον οργανισμό, για πλήρη ανάρρωση», αναφέρει στο Mega.

Από τη μέρα που χαιρέτησε σε απευθείας μετάδοση, η κατάσταση της υγείας του άρχισε να βελτιώνεται συνεχώς. Η στιγμή που του είπαν ότι μπορεί να επιστρέψει σπίτι του, είναι μια από εκείνες, που όπως λέει, δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ.

«Εντάξει χάρηκαν οι άνθρωποι δεν το συζητάμε. Οι νοσοκόμες, οι γιατροί, όλοι. Χάρηκαν. Έχουν την αγωνία τους όλοι. Σου δίνουν κουράγιο όλοι όλοι, από τις γυναίκες που καθαρίζουν μέχρι τους καθηγητές».

Ο κορoνοϊός άλλαξε τη ζωή του στα τέλη Οκτωβρίου. Αρχικά, αισθάνθηκε ανησυχητικά συμπτώματα και μπήκε σε καραντίνα σπίτι του. Γρήγορα όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ.

Μοναδική συντροφιά εκείνες τις δύσκολες μέρες, η τηλεόραση που υπήρχε στο δωμάτιό του.

Ποτέ όμως δεν έχασε την πίστη ότι θα τα καταφέρει. Σε αυτό, τον βοήθησαν οι ήρωες όπως τους χαρακτηρίζει, γιατροί και νοσηλευτές, που τον στήριζαν και ψυχολογικά. Το δημόσιο ευχαριστώ σε εκείνους, ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει.

Δείτε το βίντεο από το Mega που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Φλέγεται» από τα κρούσματα η Βόρεια Ελλάδα - Τα νέα μέτρα που έρχονται