ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στις Σπέτσες: Προφυλακιστέος ο 22χρονος (vid)

Έγκλημα στις Σπέτσες: Προφυλακιστέος ο 22χρονος (vid)
Intime News

Προφυλακιστέος κρίθηκε για τη δολοφονία του 26χρονου φίλου του στις Σπέτσες, ο 22χρονος κατηγορούμενος ο οποίος, ωστόσο, αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι την ώρα του εγκλήματος βρισκόταν στο σπίτι του στις Σπέτσες και δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το περιστατικό, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Ο συνήγορος του 22χρονου, ανέφερε ότι ζήτησε από την ανακρίτρια να γίνουν δώδεκα ανακριτικές πράξεις, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και κάνει λόγο για αντιφάσεις στις καταθέσεις των μαρτύρων. Επιπλέον ζήτησε και επιτόπια έρευνα, προκειμένου να βρεθεί το μαχαίρι με το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα ο 26χρονος υπάλληλος συνεργείου μοτοσυκλετών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ένα στιλέτο που βρέθηκε στο σπίτι του 22χρονου δεν έχει ταυτοποιηθεί ως το όπλο του εγκλήματος.

Ο πατέρας του 22χρονου, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υποστήριξε πως ο γιος του δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του 26χρονου και πως άλλοι είναι αυτοί που τον έμπλεξαν.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης είναι γιος πανεπιστημιακού καθηγητή Πανεπιστημίου και φέρεται να συνεπλάκη με το 26χρονο θύμα τραυματίζοντάς τον θανάσιμα με μαχαίρι.

Το 26χρονο θύμα, φέρεται να διέφυγε τραυματισμένο με την μοτοσυκλέτα του από το σημείο της συμπλοκής μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του από την αιμορραγία και έπεσε, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το συμβάν αρχικά να θεωρηθεί ως τροχαίο.

Η υπόθεση πήρε άλλη τροπή όταν ο ιατροδικαστής που διενέργησε τη νεκροψία – νεκροτομία στο θύμα εντόπισε πλήγμα από αιχμηρό αντικείμενο στο σώμα του 26χρονου. Για το περιστατικό η έρευνα και η προανάκριση της Ασφάλειας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται εξελίξεις τόσο από την Αστυνομία όσο και από τη δικογραφία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Σχέδιο για παράτασή του μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου - Τι φοβούνται οι λοιμωξιολόγοι