ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη κινητοποίηση οδηγών ταξί - Θα παραδώσουν επιστολή στον πρωθυπουργό

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη κινητοποίηση οδηγών ταξί - Θα παραδώσουν επιστολή στον πρωθυπουργό

Κορονοϊός: Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη συγκέντρωση οδηγών ταξί στο πλαίσιο πεντάωρης στάσης εργασίας που πραγματοποιούν σήμερα (28/11) με σκοπό να κάνουν γνωστά τα αιτήματα τους για οικονομική ενίσχυση.

Eκατοντάδες ταξί της Θεσσαλονίκης έχουν συγκεντρωθεί αυτήν την ώρα στην οδό Μιχαήλ Ψελλού με σκοπό να μετακινηθούν σε συνέχεια στο ΥΜΑΘ, όπου αντιπροσωπεία πρέπει να παραδώσει επιστολή με τα αιτήματά τους στον πρωθυπουργό.

Την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από νωρίς το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, που δείχνει ότι η αντιστροφή των δυσμενών συνθηκών στο πιο «σκληρό» μέτωπο της μάχης αποτελεί στόχο του.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 09:15 ο πρωθυπουργός έφτασε στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου συναντήθηκε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος, εκδηλώνοντας την αμέριστη στήριξη της κυβέρνησης προς τον αγώνα που δίνουν έναντι της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ προανήγγειλε τη δημιουργία ενός νέου Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Στο Ιπποκράτειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Το ευχαριστώ σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό

Ρoή Ειδήσεων