ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στο γραφείο του Κώστα Γκιουλέκα και στα γραφεία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας

Επίθεση στο γραφείο του Κώστα Γκιουλέκα και στα γραφεία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας
GrTimes

Μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου επιτέθηκαν με μπογιές στο γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Γκιουλέκα, αλλά και σε αυτό της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας στη Θεσσαλονίκη.

Το απόγευμα της Τρίτης άγνωστοι βρέθηκαν στο κτήριο που βρίσκεται επί της οδού Αγίας Σοφίας 46 στη Θεσσαλονίκη. Εκεί στεγάζονται τόσο το γραφείο του Κώστα Γκιουλέκα, όσο και αυτά της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Οι άγνωστοι πέταξαν μαύρες μπογιές και τρικάκια, στον 5ο όροφο όπου είναι τα γραφεία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στον 8ο όροφο όπου βρίσκονται τα γραφεία της εν λόγω υπηρεσίας.

Στη συνέχεια αποχώρησαν από τον χώρο, με τον Κώστα Γκιουλέκα να δηλώνει στην ιστοσελίδα Grtimes.gr, πως στη Δημοκρατία δεν μπορεί να γίνεται διάλογος με άνανδρες επιθέσεις.

Για το περιστατικό πήρε θέση και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, που έγραψε στο twitter: «Για άλλη μια φορά οι κουκουλοφοροι στοχοποίησαν τον κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία. Καταδικάζουμε απερίφραστα τις επιθέσεις στο γραφείο του βουλευτή μας Κώστα Γκιουλέκα και στα γραφεία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας. Τέτοιες πράξεις δεν μας εκφοβίζουν & δε μας φιμώνουν».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οριστικό: Νέα παράταση του lockdown ανακοινώνει ο Μητσοτάκης - Τι θα πει στο διάγγελμά του