ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Ουρές» στα καταστήματα που άνοιξαν σήμερα (pics+vids)

Θεσσαλονίκη: «Ουρές» στα καταστήματα που άνοιξαν σήμερα (pics+vids)
InTime

Lockdown: Τα καταστήματα με τα εποχικά είδη ξεκίνησαν ξανά τη λειτουργία τους από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου και στη Θεσσαλονίκη σχηματίστηκαν μεγάλες «ουρές» από πολίτες που έσπευσαν να κάνουν τις αγορές τους.

Σε κλίμα Χριστουγέννων θέλουν να μπουν οι πολίτες, που έχουν ήδη κουραστεί από τα συνεχόμενα lockdown και τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας. Με την αγορά να είναι κλειστή εδώ και έναν μήνα σε όλη την Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη μάλιστα είχαν κλείσει τα πάντα νωρίτερα λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, το άνοιγμα των εποχικών καταστημάτων ήταν μια πρώτη… αχτίδα ελπίδας.

Έτσι, η κίνηση που παρατηρήθηκε στα καταστήματα που αυτή την εποχή πουλούν Χριστουγεννιάτικα είδη, ήταν ιδιαίτερα αυξημένη. Τόσο, που σχηματίστηκαν αρκετά μεγάλες «ουρές» από πολίτες που περίμεναν καρτερικά για να πάρουν στολίδια και διάφορα άλλα είδη που θα τους βάλουν στο κλίμα των ημερών.

Είναι ενδεικτικό πως για να μπει κάποιος σε ένα κατάστημα χρειαζόταν να περιμένει περίπου μισή ώρα, ενώ αρκετά καταστήματα έδιναν και χαρτάκια με αριθμούς προτεραιότητας για να τηρηθεί η τάξη!

Οι περισσότεροι αγόρασαν χριστουγεννιάτικα δέντρα και στολίδια, γιρλάντες, φωτεινά λαμπιόνια και θέλησαν έτσι να βρουν έναν τρόπο που θα τους βγάλει για λίγο από την «κλεισούρα» και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που προκαλεί ο εγκλεισμός από το lockdown.

Πηγή photo και βίντεο: Thesstoday.gr, Thestival.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχέδιο να επιτραπεί η κυκλοφορία μετά τις 21:00 παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς