ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Θλίψη για τον 56χρονο που κατασπάραξαν τα σκυλιά

Ηλεία: Θλίψη για τον 56χρονο που κατασπάραξαν τα σκυλιά

Θλίψη επικρατεί στην Ηλεία για τον άγριο θάνατο του Χρήστου Βασιλόπουλου ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από άγρια επίθεση σκύλων έξω από συσκευαστήριο.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος εργαζόταν ως φύλακας στο συσκευαστήριο για περίπου 2,5 χρόνια.

Αρχικά εργαζόταν σε εταιρία security αλλά παραιτήθηκε και συνέχισε να εργάζεται μόνιμα στο συσκευαστήριο στο οποίο με πρόταση της διοίκησης έμενε συχνά στο φυλάκιο.

Ο άτυχος 56χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών, της Βαρβάρας που είναι ιδιωτική υπάλληλος και του Δημήτρη που πριν λίγο καιρό πήρε το πτυχίο του φιλόλογου, ενώ η σύζυγός του διατηρεί κομμωτήριο στην Αμαλιάδα.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Χρήστο Βασιλόπουλο στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα, στις 11 το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με το patrisnews.com ο 56χρονος δέχθηκε επίθεση από δύο άλλα σκυλιά της εταιρείας τα οποία συνήθως βρίσκονταν σε κλουβιά πίσω από το συσκευαστήριο.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ήταν ο άνθρωπος που πολύ συχνά τάιζε και φρόντιζε τα δύο σκυλιά και τα οποία κάτω από ανεξήγητες συνθήκες έγιναν φονιάδες για τον 56χρονο πατέρα δύο παιδιών από την Αμαλιάδα.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενέργησε η ιατροδικαστής Πατρών κ. Αγγελική Τσιόλα ο θάνατος του άτυχου φύλακα προήλθε από «αιμορραγική καταπληξία συνέπεια κακώσεων προκληθεισών εκ δηγμάτων ζώων».

Κανείς δεν είναι σε θέση να εξηγήσει τι συνέβη και τα σκυλιά επιτέθηκαν στον άνθρωπο που τα φρόντιζε και τον κατασπάραξαν καθώς μόνοι «αυτόπτες μάρτυρες» ήταν τα δύο άλλα σκυλιά που κυκλοφορούν στο προαύλιο του συσκευαστηρίου.

Από το ΑΤ Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για την εξακρίβωση των συνθηκών του θανάτου και τη διερεύνηση πιθανόν ευθυνών.

Δήλωση του δικηγόρου του συσκευαστηρίου

Ο δικηγόρος Γιάννης Αλετράς, ο οποίος είναι νομικός εκπρόσωπος του συσκευαστηρίου δήλωσε στην «Πατρίς»: «Πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι με το περιστατικό το οποίο έγινε και το οποίο πράγματι δεν μπορούμε να δώσουμε κάποια εξήγηση τους λόγους για τους οποίους τα σκυλιά, τον άνθρωπο τον οποίο τα φρόντιζε, τα τάιζε, τα πότιζε ήταν για τρία χρόνια μαζί του επιτεθήκαν. Δεν υπάρχει εξήγηση από την πλευρά από του συγκεκριμένου γεγονότος. Ο συγκλονισμός μας και η συμπαράστασή μας στην οικογένεια του θανόντα του Χρήστου του ανθρώπου που το είχαμε εμπιστευθεί το εργοστάσιο για να το φυλάει είναι απεριόριστη και αμέριστη. Πράγματι θα ψάξουμε να δούμε τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό το συγκεκριμένο θλιβερό περιστατικό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονική συμπλοκή στη Νέα Σμύρνη: Ένα γκρι Opel αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. – Που στρέφονται οι έρευνες