ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Κρήτη: «Θυμάμαι μόνο αίματα στο δωμάτιο» είπε ο Νορβηγός για τη δολοφονία της 55χρονης

Έγκλημα στην Κρήτη: «Θυμάμαι μόνο αίματα στο δωμάτιο» είπε ο Νορβηγός για τη δολοφονία της 55χρονης
.zarpanews.gr

Ψύχραιμος, με βλέμμα απλανές και κενά μνήμης εμφανίστηκε στους αξιωματικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων ο 47χρονος Νορβηγός που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελληνίδας συντρόφου του στα Μεσκλά Χανίων.

Ο Νορβηγός που ομολόγησε την πράξη του, χωρίς όμως όπως είπε να θυμάται λεπτομέρειες, συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στο Ηράκλειο μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος με το οποίο είχε απομακρυνθεί από τα Χανιά.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr είχε προσπαθήσει να αλλοιώσει τα νούμερα της πινακίδας στο κεραμιδί ΙΧ μάρκας peugeot προκειμένου να μην εντοπιστεί από τις αστυνομικές αρχές που τον αναζητούσαν. Για το μοιραίο βράδυ ο Νορβηγός είπε πως είχαν πιει και οι δυο και πως είχαν προστριβές σαν ζευγάρι, αλλά δεν ήθελε να σκοτώσει την 54 χρονη.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο Νορβηγός έμεινε για ένα βράδυ σε ξενοδοχείο στα Μάταλα Ηρακλείου και τα υπόλοιπα βραδιά κοιμόταν στο αυτοκίνητο. Πάνω του δεν βρέθηκαν χρηματα ούτε το κινητό του θύματος το οποιο υποστήριξε πως πέταξε κάπου στα Μάταλα, ενώ για το τηλεφώνημα που έκανε στην 16χρονη κόρη του θύματος ειπε πως ηθελε να την ενημερώσει ότι σκότωσε τη μητέρα της και σκοπεύει να αυτοκτονήσει, αλλά το τηλεφώνημα πήρε άλλη τροπή όταν πήρε το τηλέφωνο ο μεγάλος γιος της 54 χρονης με τον οποίο καυγάδισαν
έντονα.

Έχω πολεμήσει στο Αφγανιστάν είμαι μαχητής φέρεται να είπε στους αστυνομικούς και υποστήριξε πως έχει εκπαιδευτεί στις ειδικές Δυνάμεις της χώρας του.

Στο αυτοκίνητο την ώρα της σύλληψης του βρέθηκαν στουπιά με βενζίνη κάτι που ανησύχησε τους αστυνομικούς πως ίσως ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του, όμως τις επόμενες ώρες και μέχρι τη μεταφορά του στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων αργά το βράδυ της Τρίτης ήταν απολύτως ήρεμος.

Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μόνο μια τσάντα με ρούχα και κάποια προσωπικά του αντικείμενα.

Η Αστυνομία μετέφερε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης στο Αστυνομικό Μέγαρο στα Χανιά, τον Νορβηγό ο οποίος κατηγορείται για το φόνο της 54χρονης στα Μεσκλά.

Ο 48χρονος το πρωί της Τετάρτης και αφού ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χανίων.

Πηγη: zarpanews.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σαρηγιάννης στο Newsbomb.gr: Πότε θα ανοίξει η εστίαση - Πόσα κρούσματα θα έχουμε το Μάρτιο