ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία οδηγού σχολικού: Από φίλος... δολοφόνος - Η υπεξαίρεση και το μοιραίο ραντεβού

Δολοφονία οδηγού σχολικού: Από φίλος... δολοφόνος - Η υπεξαίρεση και το μοιραίο ραντεβού

Το θύμα είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Νοέμβριο και είχε βρεθεί νεκρό την Πρωτοχρονιά σε θαμνώδη περιοχή του Σουνίου

Λεπτομέρειες για το έγκλημα με θύμα έναν 64χρονο οδηγό σχολικού λεωφορείου αποκαλύπτονται από την έρευνα της Αστυνομίας και τη σύλληψη ενός 43χρονου, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία.

Ο 43χρονος δράστης εργάζεται σε έναν από τους πιο γνωστούς παιδικούς σταθμούς των βορείων προαστίων της Αθήνας.

Το θύμα είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Νοέμβριο και είχε βρεθεί νεκρό την Πρωτοχρονιά σε θαμνώδη περιοχή του Σουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα ήταν φίλοι και συνάδελφοι και είχαν οικονομικές διαφορές. Συγκεκριμένα το θύμα κατηγορούσε τον 43χρονο δράστη για υπεξαίρεση χρημάτων. Έτσι, συναντήθηκαν για να λύσουν τη χρηματική διαφορά, καθώς ο 67χρονος ζητούσε πίσω τα χρήματά του, τα οποία τα απέσπασε ο 43χρονος με δόλιο τρόπο.

Τότε ήταν που ξέσπασε ο καυγάς. Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι ο 43χρονος ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να κατέθεσε ότι έσπρωξε το θύμα, χωρίς να μπορεί να σκεφτεί ότι θα το σκοτώσει.

Ο 67χρονος έπεσε, χτύπησε σοβαρά και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του (αφού πρώτα κατ’ εκτίμηση των αστυνομικών ο δράστης τον χτύπησε ξανά). Στη συνέχεια, ο δράστης εξαφανίστηκε και εγκατέλειψε το θύμα του στη θέση Αγριλέζα Σουνίου. Ο 43χρονος δράστης εργαζόταν για σχεδόν 20 χρόνια ως οδηγός σχολικού λεωφορείου σε παιδικό σταθμό. Στον ίδιο σταθμό είχε εργαστεί το θύμα, το οποίο ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος που ζούσε μόνος του σε διαμέρισμα στα Βριλήσσια.

Περιπατητές ήταν αυτοί που είχαν εντοπίσει το πτώμα και ειδοποίησαν τις Αρχές. Λόγω της προχωρημένης σήψης, ο ιατροδικαστής δεν μπορούσε με τη νεκροψία – νεκροτομή να προσδιορίσει την αιτία θανάτου.

Μετά τον εντοπισμό της σορού ακολούθησε ενδελεχής αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας προέκυψαν στοιχεία για την εμπλοκή στην υπόθεση του 43χρονου.

Με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ο 43χρονος εντοπίσθηκε, προσήχθη για εξέταση και ταυτοποιήθηκε ως δράστης, ενώ προσδιορίστηκαν και τα κίνητρα της πράξης του.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση.

Σε βάρος του 43χρονου εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Συναγερμός στους λοιμωξιολόγους - Δεν πάνε καλά τα πράγματα