ΕΛΛΑΔΑ

Το ευχαριστώ του Λευτέρη Αυγενάκη στην αστυνομία μετά την επίθεση στο γραφείο του

Το ευχαριστώ του Λευτέρη Αυγενάκη στην αστυνομία μετά την επίθεση στο γραφείο του

Με μήνυμά του στα social media, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία μετά από την επίθεση στο πολιτικό του γραφείο στο Ηράκλειο.

Με μήνυμά του στα social media, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία σχετικά με τις προσαγωγές και τις συλλήψεις για τον βανδαλισμό του πολιτικού του γραφείου του στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σχετικά με τις προσαγωγές και τις συλλήψεις για τον βανδαλισμό του γραφείου του από υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο κ. Αυγενάκης τόνισε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Αστυνομία και υπογράμμισε ότι διευκολύνεται και στηρίζεται στο έργο της, υπηρετώντας την ελληνική κοινωνία μέσω της ξεκάθαρης βούλησης και των εντολών της Κυβέρνησης για καμία ανοχή στις παραβατικότητες

Το μήνυμα του κ. Αυγενάκη:

«Η ξεκάθαρη πολιτική βούληση, της Κυβέρνησής μας, για καμία ανοχή στις παραβατικότητες, διευκολύνει και στηρίζει το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Τα αξιολογότατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και στο Ηράκλειο, με τέτοια υποστήριξη, κάνουν άριστα τη δουλειά τους, υπηρετώντας την κοινωνία μας και τα ευχαριστούμε θερμά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Πότε θα ανοίξει η αγορά, η ημερομηνία ορόσημο – Έτσι θα κάνουμε Πάσχα