Ζημιές σε πολυκατοικία που στεγάζεται η ΝΟΔΕ Μαγνησίας - Συνελήφθη ένας 37χρονος

Newsbomb

Δύο περαστικοί τους αντιλήφθηκαν κι ο ένας εξ αυτών ακινητοποίησε τον 37χρονο ο οποίος συνελήφθη στη συνέχεια από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ

Φθορές στην κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, στον 1ο όροφο της οποίας στεγάζεται η ΝΟΔΕ Μαγνησίας, προκάλεσαν χθες βράδυ από δύο άτομα. Το ένα, ηλικίας 37 ετών συνελήφθη αφού ακινητοποιήθηκε από διερχόμενο, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 37χρονος με άγνωστο προς το παρόν άτομο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους μετέβησαν στην πολυκατοικία όπου ο άγνωστος δράστης έσπασε με σφυρί την γυάλινη πόρτα της κεντρικής εισόδου ενώ ο 37χρονος έγραψε με μαύρο σπρέι σύνθημα.

Δύο περαστικοί τους αντιλήφθηκαν κι ο ένας εξ αυτών ακινητοποίησε τον 37χρονο ο οποίος συνελήφθη στη συνέχεια από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ενώ ο συνεργός του καταδιώχθηκε από τον άλλον περαστικό ωστόσο διέφυγε. Ο συλληφθείς κατηγορείται για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απειλή διάπραξης εγκλημάτων, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που αξιοποιεί όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της για τον εντοπισμό και την σύλληψη και του άλλου δράστη.

Πηγή: ΕΡΤ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Σταθερά προβληματική η Αττική με 591 νέα – Λάρισα και Φθιώτιδα σε κίνδυνο

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved