ΕΛΛΑΔΑ

Aπαγόρευση κυκλοφορίας: Αλλαγές στο ωράριο - Η εξαίρεση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Aπαγόρευση κυκλοφορίας: Αλλαγές στο ωράριο - Η εξαίρεση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα συνεχίζει να ισχύει με αλλαγές, ωστόσο, στο ωράριο, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά την έκτακτη ενημέρωση.

Τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν θα ισχύουν από αύριο στις 6 το πρωί έως και την Τρίτη 16 Μαρτίου στις 6 το πρωί, με εξαίρεση την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, όπου τα μέτρα θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 6 Μαρτίου, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαχείριση των συνεπειών του σεισμού που έπληξε σήμερα την περιοχή.

Παράλληλα αναπροσαρμόζεται και η απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία διαμορφώνεται ως εξής.

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο) ισχύει από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, ενώ στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) από τις 7 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί.

Με εξαίρεση την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, όπου η απαγόρευση κυκλοφορίας τις καθημερινές (Δευτέρα ως Παρασκευή) διαμορφώνεται από τις 9 το βράδυ ως τις 5 το πρωί, λόγω του μητροπολιτικού χαρακτήρα των περιοχών αυτών.

Συνεπώς τα Σαββατοκύριακα η απαγόρευση κυκλοφορίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα ισχύει από τις 7 το βράδυ έως τις 5 το πρωί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν – Μέχρι πότε θα ισχύουν