ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Σήμερα αναμένεται η απόφαση για τη μικρή Μελίνα - Τι δήλωσε ο πατέρας της

Κρήτη: Σήμερα αναμένεται η απόφαση για τη μικρή Μελίνα - Τι δήλωσε ο πατέρας της

Σήμερα αναμένεται - εκτός απροόπτου - η έκδοση της απόφασης για την υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη,  που έχασε τη ζωή της στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στις 29 Δεκεμβρίου του 2015.

Το Τριμελές Πλημμελιοδικείο Ηρακλείου στην τελευταία του συνεδρίαση είχε απορρίψει το αίτημα εξαίρεσης που είχαν υποβάλλει δύο από τους πραγματογνώμονες γιατρούς για την υπόθεση της μικρής και αναμένεται, όπως όλα δείχνουν, να αποφανθεί σήμερα για την ενοχή ή μη της αναισθησιολόγου που είναι κατηγορούμενη στην υπόθεση.

"Ευελπιστώ την Παρασκευή να δικαιωθώ, γιατί δυστυχώς παίρνουμε κάποια μηνύματα και βλέπω κάποιες κινήσεις μέσα στο Δικαστήριο, οι οποίες μου δείχνουν άλλα πράγματα ... μία έπαρση από την άλλη πλευρά, η οποία δείχνει σαν να έχουν ήδη δικαιωθεί", δήλωσε πριν λίγα 24ωρα ο πατέρας της 4χρονης, Μάνος Παρασκάκης, στο cretalive.gr.

Παράλληλα, με μία μακροσκελή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στη στάση της "απέναντι" πλευράς αλλά και στο δράμα που η οικογένεια ζει, κάθε φορά, που σέρνεται στα Δικαστήρια, όπου "ζωντανεύουν" ξανά οι τραγικές μνήμες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός Ελασσόνα: Ενεργοποιήθηκε νέος κλάδος του ρήγματος – Κινητοποίηση της Πολιτικής Προστασίας