ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξης Κουγιας: Πλήρωσα 7 ευρώ για όλη τη δικογραφία της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη

Αλέξης Κουγιας: Πλήρωσα 7 ευρώ για όλη τη δικογραφία της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη

Επιμένει στους ισχυρισμούς του για υπόθεση που δεν είναι «δεμένη» ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας.

Ο ποινικολόγος σε νέα ανακοίνωση του, προκειμένου να υποστηρίξει τον αρχικό ισχυρισμό του για δικογραφία τηλεγράφημα, περιγράφει ότι πλήρωσε μόλις 7 ευρώ για να λάβει αντίγραφα, θέλοντας να δείξει το μικρό μέγεθος του υλικού που έχει συγκεντρωθεί.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Για να αντιληφθεί ο νομικός κόσμος, Δικαστές, Εισαγγελείς και Δικηγόροι το πόσο σοβαρή ήταν και είναι η δικογραφία, που σχηματίσθηκε εις βάρος του εντολέως μου, κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη, από τους Εισαγγελείς, που έχω αναφέρει στον Άρειο πάγο και από την 19η Ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση, πριν από λίγο, για τα αντίγραφα που έλαβα και επί των οποίων απολογήθηκε ο εντολέας μου, στον επιχειρηματία, που μας παραδίδει τις φωτοτυπίες των δικογραφιών, πλήρωσα για να τον εξοφλήσω το ποσό των 7 ευρώ.

Γι’ αυτήν τη δικογραφία, η οποία ως μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο εις βάρος του εντολέως μου είχε μόνο μία κατάθεση, του φερόμενου ως βιασθέντος στις 8/8/2015, η κα Ανακριτής και ο κος Εισαγγελέας, που γνωμοδότησαν υπέρ της προσωρινής κρατήσεώς του, συνεδρίαζαν 5,5 ώρες.

Αυτά, από έναν δικηγόρο που έχει και προσωπική και νομική αξιοπρέπεια και επιτελεί το υπερασπιστικό του καθήκον με τέτοιο τρόπο, ώστε ο δικηγόρος να είναι πράγματι συλλειτουργός της δικαιοσύνης».

Νωρίτερα σε άλλη ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για «ψευδομήνυση» όσον αφορά τη μήνυση που κατατέθηκε για βιασμό σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στην ίδια ανακοίνωση, δε, έκανε λόγο για «σκοτεινές διεργασίες» με αφορμή τη διαρροή αποσπασμάτων της επίμαχης μήνυσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίωξη για βιασμό σε βάρος του ηθοποιού Νίκου Στραβοπόδη