ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Ελεύθεροι οι επτά ανήλικοι για τα επεισόδια – Αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους

Νέα Σμύρνη: Ελεύθεροι οι επτά ανήλικοι για τα επεισόδια – Αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους

Με τον περιοριστικό όρο της επίβλεψης από κοινωνικό λειτουργό αφέθηκαν ελεύθεροι οι επτά ανήλικοι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στα επεισόδια, ενώ ο ένας εξ αυτών έκανε λόγο για για υπέρμετρη βία κατά τη σύλληψή του.

«Κάναμε βόλτα στην οδό Πλαστήρα. Είδαμε τα επεισόδια από μακριά. Είδαμε καπνούς και τον όχλο να έρχεται προς το μέρος μας και να φωνάζει «τρέξτε τρέξτε». Εμείς φοβηθήκαμε και τρέξαμε. Λίγα μέτρα πιο κάτω, μας έπιασαν αστυνομικοί» ανέφερε 17χρονος κατηγορούμενος στην απολογία του, αρνούμενος την συμμετοχή του στα επεισόδια.

«Βρισκόμουν με 4 φίλους μου και περιμέναμε να τελειώσουν τα επεισόδια και να γυρίσουμε σπίτια μας. Όταν ακούσαμε ησυχία ξεκινήσαμε. Στο δρόμο αστυνομικοί μας χτύπησαν με γροθιές. Φοβηθήκαμε και προσπαθούσαμε να κρυφτούμε. Όταν μας βρήκαν οι αστυνομικοί ο ένας με χτύπησε με το γκλοπ στο γόνατο και μετά με τραβούσε από τα μαλλιά για να μου περάσει χειροπέδες. Και μετά ένα άλλος με χτύπαγε με το κλειδί και μου έλεγε να μην προβάλω αντίσταση», είπε δεύτερος 17χρονος κατά την δική του απολογία.

Η στιγμή της επίθεση στον αστυνομικό

Δείτε φωτογραφίες από τον τραυματισμό του αστυνομικού - Προσοχή σκληρές εικόνες:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παράταση του Lockdown στην Αττική - Οι οκτώ νέες περιοχές που μπήκαν στο «βαθύ κόκκινο»