ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Παραμένει στα «κόκκινα» η Ελλάδα – Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

Τα επιδημιολογικά δεδομένα της Τετάρτης
Newsbomb.gr

Κορονοϊος - Νέα Κρούσματα:  Ιδιαίτερα υψηλά παραμένουν τα επιδημιολογικά δεδομένα σε όλη την επικράτεια - Τι γίνεται με το σύστημα υγείας και τις ΜΕΘ - Δείτε τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

Στα ύψη ήταν για ένα ακόμα 24ωρο τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα. Την Τετάρτη (07.04) ανακοινώθηκαν 3.445 νέα κρούσματα, ενώ για άλλη μια ημέρα είναι αυξημένος και ο αριθμός των διασωληνωμένων. Συγκεκριμένα, στις ΜΕΘ όλης της χώρας νοσηλεύονται 749 άνθρωποι λόγω κορονοϊού, ενώ δυστυχώς άλλοι 75 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους από τον φονικό ιό.

Η Αττική συνεχίζει να είναι η περιοχή με τα περισσότερα κρούσματα σε όλη την περιφέρεια καταμετρώντας σήμερα 1.670 νέα. Το κέντρο της Αθήνας αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα με 431, ενώ ακολουθεί ο Πειραιάς και ο Βόρειος Τομέας Αθηνών με 261 και 22 αντίστοιχα.

Έντονη ανησυχία επικρατεί και για την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, όπου εντοπίστηκαν 398 κρούσματα, ενώ στην Αχαΐα καταγράφηκαν 114 μολύνσεις. Στη Λάρισα επίσης σημειώθηκαν 85 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο.

Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Infographic 7 Απριλίου
Τα επιδημιολογικά δεδομένα της Τετάρτης 7 ΑπριλίουNewsbomb.gr

Οι αριθμοί μαρτυρούν ότι η Ελλάδα συνεχίζει να βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή της πανδημίας η οποία έχει προκαλέσει και συνεχίζει να ασκεί τρομερή πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας το οποίο πλέον μπορεί να ανταποκριθεί με βάσει το ισοζύγιο εισαγωγών και εξαγωγών περιστατικών ασθενών με COVID.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Πότε ανοίγουν τα Λύκεια - Οι ανακοινώσεις Κεραμέως