ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Καραϊβάζ: Σοκαρισμένοι στον αέρα του δελτίου οι συνάδελφοί του στο Star (vid)

Γιώργος Καραϊβάζ: Σοκαρισμένοι στον αέρα του δελτίου οι συνάδελφοί του στο Star (vid)

Γιώργος Καραϊβάζ: Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Οι δράστες άδειασαν μια γεμιστήρα επάνω στο κορμί του, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν 17 κάλυκες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε από δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε επιστρέψει από τη δουλειά του στον τηλεοπτικό σταθμό Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση της άγριας δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ έσκασε σαν «βόμβα» στο κανάλι της Κηφισιάς και μάλιστα η είδηση μεταδόθηκε την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.

Η παρουσιάστρια Κάτια Μακρή δήλωσε: «Είναι ο δικός μας Γιώργος Καραϊβάζ, συνεργάζεται με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, οι τηλεθεατές τον βλέπουν καθημερινά, ασχολείται με πολλές και δύσκολες υποθέσεις όλα αυτά τα χρόνια που από κοινού πορεύεστε στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και να το πιστέψουμε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι μια είδηση που πραγματικά μας έχει σοκάρει».

Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος Βάιος Σύρρος, δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη στον συνάδελφό του: «Για μας ήταν σοκ. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την πληροφορία γιατί είναι ένας άνθρωπος που είμαστε μαζί 32 χρόνια. Στην αρχή το θεωρήσαμε ως φάρσα».

Δείτε το βίντεο:

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τρομοκρατική επίθεση, ενώ οι δράστες χαρακτηρίζονται από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ως επαγγελματίες δολοφόνοι.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Αστυνομικός ρεπόρτερ από τη δεκαετία του 1990 στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, αποχώρησε το 2017 και μετακόμισε στο κανάλι του STAR. Συνεργάτης επί σειρά ετών με την εφημερίδα «ΕΛΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», άφησε το δικό του στίγμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ επί σειρά ετών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καραϊβάζ: Έτσι δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο - Άδειασαν πάνω του μια γεμιστήρα