ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Θρίλερ με την επίθεση με καυστικό υγρό σε έγκυο - Νοσηλεύεται με εγκαύματα

Κυψέλη: Θρίλερ με την επίθεση με καυστικό υγρό σε έγκυο - Νοσηλεύεται με εγκαύματα

Επίθεση με καυστικό υγρό: Μυστήριο επικρατεί γύρω από την υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό σε 26χρονη έγκυο το βράδυ της Κυριακής στην Κυψέλη. Οι Αρχές αναμένουν την κατάθεσή της για να ρίξουν «φως» στο μυστήριο.

Μνήμες από την φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της άτυχης Ιωάννας, ξύπνησε το πρωί της Τρίτης, η είδηση της νέας επίθεσης με άγνωστο καυστικό υγρό σε βάρος μίας 26χρονης εγκύου στο κέντρο της Αθήνας.

Η 26χρονη που είναι 4 μηνών έγκυος, η οποία φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χείλη, καταγγέλλει πως άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε με ένα πανί εμποτισμένο με καυστικό υγρό την ώρα που περπατούσε τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη.

Προς το παρόν, οι Αστυνομικοί που ερευνούν την καταγγελία δεν γνωρίζουν περισσότερα για το περιστατικό καθώς η ίδια δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση, η οποία αναμένεται σήμερα, μετά το εξιτήριό της.

Η κατάσταση της δεν κρίνεται σοβαρή από τους θεράποντες ιατρούς του Ευαγγελισμού, γι΄αυτό και θα λάβει εξιτήριο. Ευτυχώς, από το περιστατικό δεν επηρεάστηκε η υγεία του εμβρύου.

Το σημείο, όπου επιτέθηκαν στην 26χρονη:

Το χρονικό της σοκαριστικής υπόθεσης

Σύμφωνα, με όσα καταγγέλλει η γυναίκα, δέχτηκε επίθεση από έναν άνδρα, ο οποίος κατέβηκε από αυτοκίνητο που σταμάτησε δίπλα της την ώρα που αυτή περπατούσε στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη στις 11 Απριλίου στις 11 το βράδυ.

Ο άνδρας την ακινητοποίησε, την έριξε στο έδαφος και της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με ένα πανί που ήταν εμποτισμένο με καυστικό υγρό. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο υγρό πρόκειται.

Αμέσως μετά, ο εν λόγω άνδρας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από το οποίο αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο προκειμένου στη συνέχεια να καταθέσει στους αστυνομικούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι τα τραύματα που δέχθηκε η γυναίκα από το καυστικό υγρό δεν είναι τόσο σοβαρά όσο αυτά που υπέστη η άτυχη Ιωάννα που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι από την 36χρονη Έφη, για την οποία ο εισαγγελέας έχει ζητήσει να οδηγηθεί σε δίκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Η λίρα «βυθίζεται» και ο Ερντογάν…μοιράζει πατάτες και κρεμμύδια