ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι – Δικηγόρος Ιωάννας στο Newsbomb.gr: «Είναι εξοργισμένη από την απολογία»

H Ιωάννα που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι

Την οργή της Ιωάννας μετά την απολογία της 36χρονης που ομολόγησε την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της μεταφέρει ο δικηγόρος της στο Newsbomb.gr

«Το θύμα εξοργίστηκε μόλις πληροφορήθηκε το περιεχόμενο της απολογίας της κατηγορούμενης» λέει στο Newsbomb.gr ο δικηγόρος της 35χρονης Ιωάννας Νίκος Αλεξανδρής.

Σημειώνεται, ότι η κατηγορούμενη φέρεται να αποδίδει την εμμονή της και την επίθεση σε προσωπικό της θέμα με την 35χρονη Ιωάννα.

Μάλιστα, φέρεται να αρνήθηκε ότι συνέλεγε πληροφορίες για να επιτεθεί ξανά στο θύμα της, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

«Θεωρούμε άκρως ανειλικρινή, προσχηματική, και επιτηδευμένη την απολογία της κατηγορουμένης. Πρόκειται για προσπάθεια να διαμορφώσει συνθήκες για παροχή ελαφρυντικού. Είναι αμετανόητη και ακολουθεί την ίδια τακτική» προσθέτει στο Newsbomb.gr ο κ. Αλεξανδρής.

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της κατηγορούμενης

Λίγο νωρίτερα, ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε:

«Η εντολέας μου απολογήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 05.04.2021 και ώρα 10π.μ. κατόπιν σχετικού αιτήματός της ενώπιον της κ Ανακρίτριας του 17ου Τακτικού Τμήματος Αθηνών.

Η κατηγορουμένη ανέλαβε την ευθύνη της πράξης της, ζήτησε με συντριβή, όπως είπε, συγγνώμη από το θύμα και την οικογένεια της – την οποία ελπίζει να αποδεχτούν- για τον πόνο και την οδύνη που προκάλεσε και τόνισε ότι δεν επεδίωκε σε καμία περίπτωση το θάνατό της.

Χαρακτηριστικά δε είπε ότι θα ευχόταν να γύριζε το χρόνο πίσω και να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα από όσα συνέβησαν»

Σχολιάζοντας το κίνητρο της επίθεσης, ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε: «Ως κίνητρο δε της εν λόγω πράξης της ανέφερε την εμμονή της με το θύμα, λόγω της εμπλοκής του, κατά δήλωσή της, σε ένα πολύ σημαντικό προσωπικό της θέμα, για το οποίο δε θέλησε να επεκταθεί περισσότερο.

Τέλος, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα στο παρελθόν έχουν αναφερθεί δημοσίως και από διάφορες πλευρές «περί δήθεν απόπειράς της να συλλέξει πληροφορίες, ώστε να επιτεθεί εκ νέου στο θύμα, κατά το χρονικό διάστημα της νοσηλείας του».

Περιμένουμε την παραπομπή της 36χρονης σε δίκη

Στην πρώτη του αντίδραση ο δικηγόρος της Ιωάννας, της κοπέλας που άλλαξε η ζωή της μετά την επίθεση με βιτριόλι στην είσοδο της εταιρείας στην οποία εργαζόταν είχε δηλώσει νωρίτερα στο Newsbomb.gr:

«Απολογήθηκε σήμερα η κατηγορούμενη. Θα αξιολογηθούν από τη δικαιοσύνη τα όσα υποστήριξε. Αναμένουμε πλέον την παραπομπή της σε δίκη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε η 35χρονη – Τι είπε για την Ιωάννα