ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Πήγε να τον πατήσει με το αυτοκίνητό του - Το ατύχημα ήταν απόπειρα δολοφονίας

Χανιά: Πήγε να τον πατήσει με το αυτοκίνητό του - Το ατύχημα ήταν απόπειρα δολοφονίας

Η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στην άκρη του... νήματος μιας πολύ περίεργης υπόθεσης.

Τελείως διαφορετικές διαστάσεις παίρνει ένα τροχαίο φαινομενικά ατύχημα το οποίο συνέβη ανήμερα της 25ης Μαρτίου στα Χανιά.

Εκείνη την ημέρα, εορτασμού της Εθνικής επετείου, περίπου στις 14:00, ένα αυτοκίνητο κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα σε δρόμο πρώην περιαστικού δήμου, πέφτει πάνω σε έναν πεζό νέο άντρα και στην συνέχεια σπεύδει να εξαφανιστεί.

Ο πεζός, αιμόφυρτος, με σοβαρά τραύματα κυρίως στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύτηκε, ευτυχώς χωρίς να κινδυνέψει η ζωή του.

Στο Τμήμα Τροχαίας Χανίων σήμανε συναγερμός και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και του οδηγού ο οποίος παρέσυρε και εγκατέλειψε τον πεζό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr, χάρη στις εντατικές έρευνες των αστυνομικών της Τροχαίας και στην αξιοποίηση υλικού, μετά από κάποιες ημέρες εντοπίστηκε το αυτοκίνητο και ο οδηγός.

Όμως και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, από την προανάκριση προέκυψε πως ο οδηγός είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα του τροχαίου και έτσι η υπόθεση πήρε τελείως διαφορετική διάσταση.

Το προανακριτικό υλικό της Τροχαίας διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και βάση των στοιχείων, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από τον οδηγό του αυτοκινήτου σε βάρος του πεζού.

Η υπόθεση πλέον αναμένεται να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παραμένει ο σχεδιασμός για σταδιακό άνοιγμα - Τα self test «ξεκλειδώνουν» το Πάσχα στο χωριό