ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας - Ήταν από πάνω και ρίχνανε, τουλάχιστον 3-4 σφαίρες

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας - Ήταν από πάνω και ρίχνανε, τουλάχιστον 3-4 σφαίρες

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Ήταν από πάνω και ρίχνανε, τουλάχιστον 3-4 σφαίρες εξ’ επαφής», αναφέρει χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας. 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την δολοφονία του Γιώργο Καραϊβάζ που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Οι αστυνομικοί αναζητούν καρέ καρέ στα βίντεο το παραμικρό στοιχείο που θα προδώσει τους δράστες, ενώ παράλληλα χτενίζουν την περιοχή γύρω από το σπίτι του δημοσιογράφου, αναζητώντας ύποπτες κινήσεις από κάμερες.

Μια μαρτυρία κλειδί η οποία κρίνετε από τις Αρχές, η πιο σημαντική έως τώρα για τον τόπο του εγκλήματος, είναι ένας δημοτικός υπάλληλος που εργαζόταν στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του Γιώργου Καραϊβάζ .

«Είδα τον εκτελεστή, είναι ένας άνθρωπος με πράσινο στρατιωτικό τζάκετ να είναι πάνω από το θύμα και να πυροβολεί… Και όχι μία, έριξε αρκετές. Ακούμε έναν ήχο, σαν κρότο από εξάτμιση που είναι χαρακτηριστικός. Γυρίσαμε να δούμε τι γίνεται, ο κρότος συνεχιζόταν και βλέπω τον άνθρωπο με το χακί από πάνω να ρίχνει σωρηδόν στο θύμα κάτω. Ενώ το μάτι έβλεπε, το μυαλό αδυνατούσε να καταλάβει τι συνέβαινε. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κρατήσω κάτι άλλο, εκτός από το χακί, το όπλο που είχε στην άκρη ένα εξόγκωμα σαν σιγαστήρα», είπε, όπως μετέδωσε ο Alpha.

Ο άνθρωπος αμέσως κάλεσε την αστυνομία. «Μου είπε η γυναίκα αστυνομικός να πλησιάσω να δω αν ζει ο άνθρωπος, έκανα δυο βήματα προς τα εκεί, μόλις είδα το αίμα δεν μπόρεσα… Ήταν από πάνω και ρίχνανε, τουλάχιστον 3-4 σφαίρες εξ’ επαφής. Η ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε σε ούτε πέντε λεπτά…», δήλωσε.

Το μεσημέρι της Παρασκευής οι δύο δικηγόροι της οικογένειας του Γιώργου Καραϊβάζ βρέθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών για να δηλώσουν παράσταση πολιτική αγωγή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Δεν ανοίγει τίποτα - «Πράσινο φως» για τα καταστήματα στην Κοζάνη με click away