ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: «Μαύρα» τα επιδημιολογικά δεδομένα – Όλα τα στοιχεία στο Infographic του Newsbomb.gr

Κορονοϊός - Ελλάδα: 16 Απριλίου 2021
Newsbomb.gr

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Επιβαρυμένη παραμένει η επιδημιολογική εικόνα της χώρας για ένα ακόμα 24ωρο. Δείτε όλα τα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας στο Infographic του Newsbomb.gr.

Για ένα ακόμα 24ωρο, στην Ελλάδα σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ σε ό,τι αφορά τους διασωληνωμένους. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ, το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκαν 3.067 κρούσματα ενώ 824 συνάνθρωποί μας νοσηλεύονται στις ΜΕΘ. Δυστυχώς, ανακοινώθηκαν επιπλέον 91 θάνατοι, μεγαλώνοντας τη μακάβρια λίστα όσων έχασαν τη ζωή τους από τη φονική νόσο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην παρούσα φάση, έχει να κάνει με την κατάσταση στα νοσοκομεία η οποία είναι κάτι παραπάνω από οριακή. Μάλιστα, ανακοινώθηκαν 547 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία, αριθμός που συνιστά αύξηση 3,99%. Ανησυχητική είναι η κατάσταση κυρίως στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, όπου τα νοσοκομεία είναι στο «κόκκινο», αλλά και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα.

Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Τα δεδομένα είναι αδιάψευστος μάρτυρας της πολύ δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στα νοσοκομεία, όχι μόνο της Αττικής αλλά και όλης της χώρας. Συνεπώς, όλες οι συζητήσεις για άνοιγμα και για... ελεύθερο Πάσχα, αυτή τη στιγμή δείχνουν άτοπες...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 3.067 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 91 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 824 οι διασωληνωμένοι