ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Κρήτη: Συγκλονίζει φίλος του ζευγαριού - Χαροπάλευε για 5 μέρες δίπλα στο νεκρό σύζυγό της

Τροχαίο Κρήτη: Συγκλονίζει φίλος του ζευγαριού - Χαροπάλευε για 5 μέρες δίπλα στο νεκρό σύζυγό της

Σοκαρισμένη παραμένει η Κρήτη από το τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ - Η γυναίκα ψυχορραγούσε 4 με 5 ημέρες, λίγα μέτρα μακριά από το άψυχο σώμα του άντρα της. 

Σε άθλια κατάσταση, έφτασε στην Κρήτη, από το Βόλο όπου μένει, ο πατέρας του 42χρονου Νάθαν ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο στο Μπαλί. Ο φίλος του Νάθαν, Γιώργος Συμιανάκης, μιλώντας στο Cretalive σοκάρει περιγράφοντας το πώς βρήκε τους φίλους του, αρχικά την 32χρονη Σβέτα και λίγο μετά τον Νάθαν.

Όπως λέει ο ίδιος, πληροφορήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ότι ο φίλος του και η γυναίκα του αγνοούνταν και πήρε το αυτοκίνητό του μαζί με τη σύζυγό του και άρχισε να "ψάχνει" σπιθαμή προς σπιθαμή την εθνική οδό.

Με την επιμονή του και με οδηγό την παρατηρητικότητά του, καθώς στο σημείο η προστατευτική μπάρα ήταν κομμένη - από προηγούμενο τροχαίο - ο Γιώργος σταμάτησε και λίγα λεπτά μετά άρχισε να ανακαλύπτει κομμάτια της μηχανής. Αμέσως μετά είδε το σακίδιο της 32χρονης και λίγα εκατοστά πιο δίπλα είδε την ίδια αναίσθητη. Το σώμα της ήταν μέσα στους θάμνους γι' αυτό και δεν είχε δει κανείς τίποτα έως τότε παρά το γεγονός ότι ήταν σε μια απόσταση 2 μέτρων από τον ΒΟΑΚ.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είπε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, ο θάνατός του Νάθαν προήλθε μεταξύ άλλων από κακώσεις σπλάχνων κοιλίας και σύμφωνα με την εκτίμησή του θα μπορούσε να είχε σωθεί αν είχαν βρεθεί εγκαίρως.

Ως χρόνος θανάτου τοποθετείται είτε η 12η είτε η 13η Απριλίου, όπερ σημαίνει ότι το δυστύχημα συνέβη εκείνες τις ημέρες, 4-5 ημέρες πριν βρεθούν ο άτυχος άνδρας και η 32χρονη σύντροφός του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Κλείδωσε» το Πάσχα: Έτσι θα γιορτάσουμε - Τι ώρα θα γίνουν Επιτάφιος, Ανάσταση - Πού θα ψήσουμε