Σοκ στη Μαλεσίνα: Πέθανε από κορονοϊό 49χρονος γιατρός

Newsbomb

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μαλεσίνας στη Φθιώτιδα από το θάνατο πλαστικού χειρουργού ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας, σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Πάλεψε με τον κορονοϊό, ο οποίος όμως τον νίκησε, σκορπίζοντας την θλίψη σε όλους εκείνους που τον γνώριζαν.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, ζούσε και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στην Αθήνα, ωστόσο ποτέ δεν ξέχασε την ιδιαίτερη πατρίδα του και τους συγχωριανούς τους.

Ήταν πατέρας 2 παιδιών. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 15:30 στο κοιμητήριο της Μαλεσίνας.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή ο ΕΟΔΥ, ανακοίνωσε 1.400 νέα κρούσματα. Την ίδια ώρα, στους 816 είναι οι διασωληνωμένοι, ενώ καταγράφηκαν 57 θάνατοι σε ένα 24ωρο.

Σημειώνεται ότι με την χθεσινή τελευταία καταμέτρηση, οι θάνατοι στην Ελλάδα από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού «έσπασαν» το φράγμα των 10.000.

Στην Αττική, η οποία παραμένει στο επίκεντρο της πανδημίας, καταγράφηκαν 676 νέα κρούσματα με το κέντρο της Αθήνας να είναι η περιοχή με την μεγαλύτερη διασπορά έχοντας 215 νέα κρούσματα. Ακολούθησαν ο Δυτικός Τομέας Αθηνών με 112 και ο Πειραιάς με 78.

Η διασπορά στην Βόρεια Ελλάδα συνεχίζει να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα αναλογικά. Στη Θεσσαλονίκη καταγράφηκαν την Κυριακή (25/4) 207 νέα κρούσματα. Ακολούθησε η Λάρισα, που συνεχίζει να βρίσκεται υπό την στενή παρακολούθηση των λοιμωξιολόγων με 37 νέα κρούσματα, ενώ στα ίδια νούμερα βρέθηκε και η Αχαΐα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βύρωνας: Γυναίκα έριξε πετρέλαιο σε κορίτσια που έπαιζαν κάτω από το σπίτι της

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved