ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: «Μιλήστε, ουρλιάξτε, κάντε μήνυση» - Το μήνυμα της 22χρονης που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά

Κοπέλα Νέα Σμύρνη

Μήνυμα σε όσες άλλες κοπέλες βρεθούν στην ίδια θέση με εκείνη έστειλε η 22χρονη μετά τη σεξουαλική παρενόχληση από συνομήλικό της στη Νέα Σμύρνη

Για τον εφιάλτη που έζησε όταν ο 22χρονος την παρενόχλησε σεξουαλικά στη Νέα Σμύρνη μίλησε η 22χρονη κοπέλα η οποία έστειλε μήνυμα σε όσες άλλες κοπέλες βρεθούν στη θέση της να μιλήσουν, να ουρλιάξουν και να μην διστάσουν να κάνουν μήνυση.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και απευθυνόμενη σε κοπέλες και γυναίκες που τυχόν να βρεθούν στην ίδια θέση με εκείνη η 22χρονη είπε:

«Να μην διστάσουν να μιλήσουν, να ουρλιάξουν, να τρέξουν, να χτυπήσουν τον άλλον. Γενικά στο μυαλό τους την αυτοάμυνα. Σίγουρα! Γενικά αργότερα να μιλήσουν, να μην το κρατήσουν μέσα τους, να πάνε κατευθείαν να κάνουν μήνυση».

Περιγράφοντας πώς συνέβη το περιστατικό με τον 22χρονο που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και ταυτοποιήθηκε για άλλα τρία παρόμοια περιστατικά, η 22χρονη είπε:

«Περπατούσα παράλληλα με το τραμ. Ήταν στον απέναντι δρόμο. Δεν μου μίλησε καθόλου. Απλά με ακολούθησε. Δεν επιτάχυνα, πήγαινα κανονικά και απλά κοιτούσα πίσω μου για να δω άμα είναι από πίσω μου ακόμα».

«Σε κάποια φάση τον έχασα και απλά μπήκα στην πολυκατοικία μου και τον αισθάνθηκα πίσω μου για αυτό κιόλας έκανα αυτές τις κινήσεις που έκανα» συμπλήρωσε η κοπέλα.

Σε ερώτηση για το εάν είχε συμβεί και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο από τον συγκεκριμένο άνδρα, η 22χρονη απάντησε αρνητικά, ενώ δήλωσε ικανοποίηση για τη σύλληψή του.

«Το έχει κάνει και σε άλλες κοπέλες. Όχι μόνο σε εμένα. Δηλαδή έχουν γίνει και άλλες καταγγελίες. Όταν πήγα να κάνω εγώ καταγγελία έγιναν και άλλες. (...) Μου στείλανε μηνύματα και είδα και στο αστυνομικό τμήμα ότι πήγαν και άλλες κοπέλες να καταθέσουν» κατέληξε η κοπέλα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Για άλλες τρεις επιθέσεις ταυτοποιήθηκε ο 22χρονος - Οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα