Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στη Νέα Σμύρνη: «Έβγαλε το μόριό του καθώς ερχόταν προς τα εμένα» (video)

Newsbomb

Σε επώνυμη καταγγελία προχώρησε μια νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη καθώς ένας σάτυρος την ακολούθησε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της.

Τον τρόμο έζησε μια νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη καθώς ένας άνδρας την ακολούθησε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της, με το περιστατικό να καταγράφεται σε video.

Η νεαρή γυναίκα ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook τόσο βίντεο από κάμερα ασφαλείας όσο και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα τον οποίο καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση. Όλα έγιναν έξω από την πολυκατοικία που μένει στη Νέα Σμύρνη, κοντά στο σταθμό του τραμ στην Αιγαίου.

Στο βίντεο φαίνεται η νεαρή γυναίκα καθώς πλησιάζει στην είσοδο της πολυκατοικίας, να κοιτά πίσω της. Λίγα δευτερόλεπτα αφού ανοίγει και μπαίνει μέρα, στο πλάνο εμφανίζεται ένας νεαρός με βερμούδα, ο οποίος πλησιάζει στην πόρτα, κοιτά μέσα και αφού διαπιστώνει πως είναι κλειστή, φεύγει.

Με επιβεβαιωμένα στοιχεία η καταγγελία έγινε στην Ασφάλεια Νέας Σμύρνης από γυναίκα ποy την ακολούθησε άνδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων. Η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση.

Πηγή: nstv.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νύχτα τρόμου για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια - Τη λήστεψαν και τη βασάνισαν