ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Αυτός είναι ο γιατρός του γηροκομείου της φρίκης που έχει εξαφανιστεί

Γηροκομείο στα Χανιά

Ο άνθρωπος που θα μπορούσε να απαντήσει σε πάμπολλα ερωτήματα για την πολύκροτη υπόθεση του Οίκου ευγηρίας, παραμένει εξαφανισμένος!

Η υπόθεση του γηροκομείου στα Χανιά, που κατηγορείται για αξιόποινες πράξεις, αν μη τι άλλο, αποτελεί το πρώτο θέμα των τελευταίων ημερών και έχει στρέψει πάνω του, τα «φώτα» όλων των ΜΜΕ της χώρας.

Και ενώ για την υπόθεση αυτή έχουν εκφράσει άποψη άπαντες, είτε από τη μεριά των καταγγελλόντων, είτε από τη μεριά του οίκου ευγηρίας που κατηγορείται για αυτές τις αξιόποινες πράξεις (είναι δε χαρακτηριστικό ότι από την πρώτη στιγμή με δηλώσεις της στο Flashnews.gr μίλησε η ιδιοκτήτρια του οίκου), αντιθέτως, κάτι τέτοιο δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής, από τον γιατρό της δομής.

Ο γιατρός της δομής αυτής, αναφέρθηκε και φυσικά κατηγορήθηκε από την πρώτη στιγμή, από την πλευρά των καταγγελλόντων ότι υπέγραφε τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου των τροφίμων με την αιτιολογία της «ανακοπής καρδιάς», κάτι που αμφισβητεί η πλευρά που κίνησε τη διαδικασία για να διαλευκανθεί η υπόθεση, αφού θεωρεί ότι άλλοι λόγοι οδήγησαν στον θάνατο κάποιους τρόφιμους του οίκου ευγηρίας.

Προκαλεί βέβαια προβληματισμό που ο γιατρός αυτός - το όνομα του οποίου έχει γίνει γνωστό στην κοινωνία των Χανίων - παραμένει, από την πρώτη κιόλας ημέρα που έγινε γνωστή αυτή η ιστορία, άφαντος, τη στιγμή μάλιστα που γύρω από το όνομα του δημιουργούνται «σκιές» - γιατί μπορεί να μην έχει δημοσιευτεί αλλά οι περισσότεροι, στην κοινωνία των Χανίων, το γνωρίζουν.

Ο γιατρός του Γηροκομείου Χανίων

Σε συνεχείς κλήσεις μάλιστα και από το flashnews.gr για να απαντήσει σε εύλογα ερωτήματα (καθώς δεν είναι κατηγορούμενος αλλά εμπλεκόμενος στην υπόθεση) δεν έχει καταστεί εφικτό να υπάρξει καμία είδους επικοινωνία.

Σε κάθε περίπτωση θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που, ήδη τίθενται, καθώς πρόκειται για τον άνθρωπο από τον οποίο πέρασαν από τα χέρια του, όλες οι περιπτώσεις των τροφίμων για τους οποίους γίνεται λόγος από τους καταγγέλοντες ότι οδηγήθηκαν, ακόμα και στον θάνατο, λόγω της ελλιπούς ή μη αρμόζουσας μεταχείρισής τους, από τους εργαζόμενους και τη διοίκηση του οίκου ευγηρίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Για άλλες τρεις επιθέσεις ταυτοποιήθηκε ο 22χρονος - Οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα

Ροή Ειδήσεων