ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Με λυγμούς η μητέρα του 22χρονου – Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Νέα Σμύρνη: Με λυγμούς η μητέρα του 22χρονου – Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Την Δευτέρα θα βρεθεί και πάλι ενώπιον του αυτοφώρου ο 22χρονος, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Ο κατηγορούμενος ζήτησε αναβολή για να προετοιμαστεί και μέχρι τη Δευτέρα θα παραμείνει κρατούμενος.

«Είμαι κοινωνική λειτουργός και εργάζομαι με έφηβους. Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είναι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι φοιτητής. Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα σόσιαλ μίντια το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος», είπε με λυγμούς η μητέρα του κατηγορουμένου στο δικαστήριο προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη Δευτέρα.

Δέσμευση ότι θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου έδωσε και ο κατηγορούμενος, λέγοντας πως: «Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω μα τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένεια μου».

Για λάθος χειρισμό στην έρευνα έκανε λόγο ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, υποστηρίζοντας ότι «η αναγνώριση του από τα θύματα δεν έγινε με άλλους δέκα» και συμπλήρωσε: «Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας. Δεν θα πάθει κάτι η Δικαιοσύνη αν αφεθεί ελεύθερος για δυο μέρες. Να τον δείτε με συμπάθεια. Είναι ένα παιδί 22 χρόνων. Είναι δυνατόν να βγει έξω να κάνει τα ίδια; Δεν μπορεί καν να βγει έξω. Θα τον σκοτώσουν. Υπάρχουν 2.500 ύβρεις στο Facebook».

Να σημειωθεί ότι με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας παραπέμπεται να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο ο 22χρονος που επιτέθηκε σε 5 συνολικά γυναίκες.

Ο 22χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον εισαγγελέα, για την παρενόχληση συνομήλικής του στη Νέα Σμύρνη.

Λίγο νωρίτερα ακόμα μια γυναίκα αναγνώρισε τον 22χρονο, ως τον άνθρωπο που την παρενόχλησε σεξουαλικά ενώ κινούνταν στην Καλλιθέα.

Συνολικά 5 γυναίκες έχουν καταθέσεις ως θύματα του 22χρονου, ο οποίος της ακολουθούσε και τους επιδείκνυε το μόριό του.

Να σημειωθεί πως η κατηγορία που βαραίνει τον 22χρονο είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Από τον Αύγουστο κυνηγούσε κοπέλες ο 22χρονος

Τουλάχιστον από τον περασμένο Αύγουστο είχε ξεκινήσει να παρενχολεί σεξουαλικά κοπέλες ο 22χρονος που συνελήφθη μετά το τελευταίο περιστατικό στη Νέα Σμύρνη.

Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση της αστυνομίας σύμφωνα με τον οποίο ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης τριών παρόμοιων περιπτώσεων που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως, ενώ λίγο νωρίτερα ήρθε στο φως και μία ακόμη καταγγελία στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός φερόμενος ως δράστης, με τον ίδιο τρόπο είχε παρενοχλήσει δύο κοπέλες, ηλικίας 24 και 22 ετών, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης τον περασμένο Αύγουστο.

Η τρίτη επίθεση έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης σε βάρος μιας 28χρονης.

Ο 22χρονος αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η νεαρή γυναίκα που τον κατήγγειλε, ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook τόσο βίντεο από κάμερα ασφαλείας όσο και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα. Από κει και πέρα ήταν θέμα χρόνου όπως αποδείχθηκε για την ΕΛ. ΑΣ. να εντοπίσει και να συλλάβει τον νεαρό.

Τι τον πρόδωσε

Στο βίντεο που ανήρτησε το τελευταίο θύμα του και αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τον 22χρονο, ο κατηγορούμενος φαίνεται να αγγίζει την πόρτα για να δει αν είναι ανοιχτή πριν να αποχωρήσει σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό.

Η κίνησή του αυτή αποδείχθηκε και το βασικό του λάθος καθώς έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν τα δαχτυλικά του αποτυπώματα, να τον ταυτοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Ο 22χρονος που συνελήφθη για την παρενόχληση της κοπέλας στη Νέα Σμύρνη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «έχω ένα βίτσιο όταν βρω κάτι ωραίο θέλω να το ακολουθήσω».

Τι λένε ο πατέρας και ο δικηγόρος του 22χρονου

Ο πατέρας του 22χρονου λίγη ώρα μετά τη σύλληψή μίλησε στο Star λέγοντας: «το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι». Ακολούθως, ο πατέρας του 22χρονου επισήμανε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 22χρονου δήλωσε από την πλευρά του: «Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

Ποιος είναι ο νεαρός δράστης της σεξουαλικής επίθεσης

Ο νεαρός που συνελήφθη για την σεξουαλική επίθεση στην Νέα Σμύρνη είναι 22 ετών, φοιτητής του Πανεπιστημίου του Πειραιά και γνωστός στην περιοχή της Νέας Σμύρνης καθώς έχει εργαστεί κατά περιόδους σε καφετέριες – μπαρ της περιοχής.

Οι αστυνομικοί που κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν έπειτα από τα στοιχεία που συνέλεξαν, έκαναν έρευνα και στο σπίτι του όπου σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν τα ρούχα που φορούσε το επίμαχο βράδυ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονικό στη Ζάκυνθο: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που «γάζωσαν» με καλάσνικοφ