ΕΛΛΑΔΑ

«Σμπαράλια» το λεωφορείο στο Χαϊδάρι - Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσε η πρόσκρουση σε φανάρια (pics)

«Σμπαράλια» το λεωφορείο στο Χαϊδάρι - Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσε η πρόσκρουση σε φανάρια (pics)

Απίστευτο μποτιλιάρισμα δημιουγήθηκε στη Λεωφόρο Αθηνών από τη σφοδρή πρόσκρουση ενός λεωφορείου σε φωτεινούς σηματοδότες.

Χάος στη Λεωφόρο Αθηνών το απόγευμα της Δευτέρας (10.05). Ένα λεωφορείο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δυο φανάρια, με αποτέλεσμα να προκαλέσει κυκλοφοριακό κομβούζιο και τεράστιες ουρές χιλιομέτρων και στα δυο ρεύματα.

Τόσο το γεγονός ότι το μακρύ όχημα είχε κλείσει μέρος του ενός ρεύματος όσο και οι προσπάθειες που κράτησαν για αρκετή ώρα, μέχρι να αποκολληθεί από το σημείο και να έρθει ένα αντίστοιχα μεγάλο όχημα για να το ρυμουλκήσει προς το αμαξοστάσιο, έφερε μεγάλη συμφόρηση των οχημάτων και απίστευτες καθυστερήσεις που αποτέλεσαν τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς που βρέθηκαν στην περιοχή. Το θετικό στην όλη υπόθεση, ήταν πως δεν προκλήθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός...

Τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο της λεωφόρου Αθηνών τα αυτοκίνητα σχημάτισαν ουρές εξαιτίας του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στη διασταύρωση της οδού Καραϊσκάκη με τη Λεωφόρο Αθηνών στο Παλατάκι Χαϊδαρίου.

Είναι ενδεικτικό ότι η ουρά των οχημάτων στο ρεύμα προς Κόρινθο ξεκινούσε λίγο μετά τον Κηφισό ενώ στο ρεύμα προς Αθήνα ξεκινάει λίγο μετά τα «Κουνέλια» και έφτανε μέχρι και το δημαρχείο Χαϊδαρίου. Μετά από αρκετή ώρα, η κυκλοφορία άρχισε σταδιακά να αποκαθίσταται και να γίνεται με κανονικούς ρυθμούς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απόφαση ΣτΕ: Βλάβες από εμβόλιο τυγχάνουν αποζημίωσης από το Δημόσιο