ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον 39χρονο που σκότωσε, τεμάχισε και έκαψε τη 40χρονη φίλη του

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον 39χρονο που σκότωσε, τεμάχισε και έκαψε τη 40χρονη φίλη του

Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης Στον 39χρονο ο οποίος σκότωσε, τεμάχισε και έκαψε μια 40χρονη, το Δεκέμβριο του 2018, στη Θεσσαλονίκη

Ο δράστης του φρικτού εγκλήματος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αρνείται ότι στέρησε τη ζωή από τη γυναίκα η οποία- όπως ισχυρίστηκε- πέθανε από χρήση ναρκωτικών.

«Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια. Δεν είχαμε μαλώσει ποτέ. Ήταν λάθος, ζητώ συγγνώμη. Δεν περιμένω να μην τιμωρηθώ. Έπρεπε να ειδοποιήσω τις αρχές. Πανικοβλήθηκα. Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο» ανέφερε στην απολογία του.

«Τη φώναξα για να δει το σπίτι που νοίκιασα. Δεν ήξερα ότι είχε μαζί της κόκα. Έκανε χρήση και την είδα με κλειστά τα μάτια. Ήταν νεκρή. Προσπάθησα να τη βοηθήσω. Μετά τα έχασα, φοβήθηκα ότι θα με κατηγορήσουν. Πανικοβλήθηκα, τεμάχισα το πτώμα και το έκαψα. Δεν έχω ηρεμήσει από τότε» σημείωσε ο κατηγορούμενος. Επίσης επισήμανε ότι εδώ και 20 χρόνια έχει διακόψει τη χρήση ναρκωτικών.

Το χρονικό της υπόθεσης με τον τεμαχισμό στη Θεσσαλονίκη

Τον Δεκέμβριο του 2018, η 40χρονη γυναίκα που έμενε στην περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Αρχικά θεωρήθηκε ότι έχασε τη ζωή της από ναρκωτικά.

Ωστόσο, ύστερα από έρευνα των αρχών, τα στοιχεία οδήγησαν στην εκδοχή του εγκλήματος.

Ύστερα από την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου της 40χρονης αποκαλύφθηκε πως αντάλλαξε κλήσεις με τον 38χρονο και διαπιστώθηκαν συναλλαγές με την τραπεζική κάρτα της εξαφανισμένης γυναίκας σε πρατήρια υγρών καυσίμων ενώ η ίδια δεν διέθετε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 38χρονος επιχείρησε να σκηνοθετήσει υποτιθέμενη φυγή της 40χρονης στο εξωτερικό, ενώ ταυτόχρονα κατηγορείται ότι αφαιρούσε όσα χρήματα έβρισκε στις τραπεζικές της κάρτες, κάτι που δεν αμφισβήτησε απολογούμενος στην ανακρίτρια.

Πηγή: grtimes.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λινού στο Newsbomb.gr: Να αναθεωρηθούν τα ηλιακά όρια για το εμβόλιο της AstraZeneca