Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου στο Newsbomb.gr: Δεν υπάρχει αντιεμβολιαστικό κίνημα στο νησί

Διαμαντόπουλος Χρήστος

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Για την εμπλοκή στο πρόγραμμα «Γαλάζια Ελευθερία» μίλησε στο Newsbomb.gr. o Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος – Τι είπε για την επιλογή των πολιτών να «γυρίσουν την πλάτη» στο μονοδοσικό εμβόλιο

Έκκληση προς την πολιτεία να ξανά αρχίσουν οι εμβολιασμοί με το μονοδοσικό εμβόλιο στο νησί απηύθυνε μέσω του Newsbomb.gr, ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος. Όπως εξήγησε «δεν υπάρχει κάποιο αντιεμβολιαστικό κίνημα στο νησί και η πολιτεία θα πρέπει να δει γιατί δεν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή».

Και πρόσθεσε: «εμείς θέλουμε να δοθεί ξανά η ευκαιρία στους πολίτες και να συνεχιστεί το πρόγραμμα “Γαλάζια Ελευθερία”».

Να σημειωθεί ότι όπως έγινε γνωστό αναβάλλονται από 5 έως 9 Ιουνίου οι εμβολιασμοί που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου της Σάμου, στο πλαίσιο της «Γαλάζιας Ελευθερίας», καθώς η συμμετοχή των πολιτών ήταν πολύ μικρή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δήλωσαν να εμβολιαστούν μόλις 110 κάτοικοι του νησιού, ενώ στη Σάμο είχε προγραμματιστεί να χορηγηθούν 4.300 δόσεις εμβολίου, με αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά η πλατφόρμα λόγω χαμηλής ζήτησης.

Το θέμα ανέδειξε μέσω της ΕΡΤ ο βουλευτής του νησιού, Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο οποίος τόνισε πως ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριος Θεμιστοκλέους, επιβεβαίωσε ότι η επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» δεν θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα.

Η ανάρτηση Στεφανάδη με έκκληση προς τους πολίτες της Σάμου:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαρδαλιάς: Νέος επιδημιολογικός χάρτης - Τι θα περιλαμβάνει

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved