ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2021: Εξέταση στα μαθηματικά για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ την Πέμπτη (17/6)

Πανελλήνιες 2021: Εξέταση στα μαθηματικά για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ την Πέμπτη (17/6)

Πανελλήνιες 2021 - Πανελλαδικές 2021: Στο μάθημα των μαθηματικών θα εξεταστούν αύριο Πέμπτη (17/6) οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ 

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις συνεχίζονται αύριο Πέμπτη με τους μαθητές των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στα Μαθηματικά ('Αλγεβρα), ενώ την Παρασκευή, 18 Ιουνίου, οι μαθητές των ΓΕΛ εξετάζονται στην Κοινωνιολογία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Ο.Π. Σπουδών Υγείας), Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (Self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ..

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2021

Για μία ακόμη χρονιά, το Νewsbomb.gr θα βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων.

Το Νewsbomb.gr, θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2021 και τις απαντήσεις τους, καθώς και όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2021, έως ότου ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021 LIVE: Πρόγραμμα, θέματα, απαντήσεις, βάσεις - Συνεχής ενημέρωση