ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021 LIVE: Πρόγραμμα, θέματα, απαντήσεις, βάσεις - Συνεχής ενημέρωση

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021
Πρόγραμμα, Θέματα, Απαντήσεις, Βάσεις - Live Ενημέρωση από το Newsbomb.gr

Πανελλήνιες 2021 - Πανελλαδικές - Πρόγραμμα - Θέματα - Απαντήσεις - Βάσεις: Δεύτερη ημέρα εξετάσεων για χιλιάδες υποψηφίους των ΓΕΛ, οι οποίοι κάθονται στα θρανία, μετά από μία πολύ διαφορετική χρονιά εξαιτίας του κορονοϊού, για να δώσουν εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ της χώρας - Όλα τα θέματα και οι απαντήσεις στο Newsbomb.gr.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις συνεχίζονται σήμερα με τους μαθητές των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) να εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας).

Υπενθυμίζεται ότι στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία - Έκθεση (Γενικής Παιδείας) εξετάστηκαν την Δευτέρα (14/06) οι μαθητές των ΓΕΛ και την Τρίτη οι μαθητές των ΕΠΑΛ στα Νέα Ελληνικά (Γενικής Παιδείας).

Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου θα δώσουν «μάχη» για μία θέση στα ΑΕΙ, σε ένα νέο καθεστώς με αρκετές αλλαγές όσον αφορά στη διαδικασία της εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Για πρώτη φορά σε πανελλήνιες δεσμεύονται θέσεις σε δημόσια ΙΕΚ, με στόχο όσοι δεν πετύχουν την εισαγωγή τους σε πανεπιστήμια να τους δοθεί μια εναλλακτική σπουδών και παράλληλα, επανέρχεται η ελάχιστη βάση εισαγωγής. Παράλληλα, πριν τις εξετάσεις θα πρέπει να έχουν κάνει self test.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2021

Για μία ακόμη χρονιά, το Νewsbomb.gr θα βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων.

Το Νewsbomb.gr, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2021 και τις απαντήσεις τους, καθώς και όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2021, έως ότου ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου.

Πανελλήνιες 2021: Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τα ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 16-6-2021

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ + Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΒΙΟΛΟΓΙΑ Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-6-2021

ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ - Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΧΗΜΕΙΑ Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ + Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ - Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ

  • ΤΡΙΤΗ 22-6-2021

ΙΣΤΟΡΙΑ Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΦΥΣΙΚΗ Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ + Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

  • ΠΕΜΠΤΗ 17-06-2021 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (Άλγεβρα)
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 19-06-2021 ΑΝΑΤΟΜΙΑ-ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ II
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 19-06-2021 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (ΑΟΘ)
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 19-06-2021 ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 19-06-2021 ΑΡΧΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 23-06-2021 ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ 2
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 23-06-2021 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 23-06-2021 ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ -ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 23-06-2021 ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
  • ΠΕΜΠΤΗ 24-06-2021 ΥΓΙΕΙΝΗ
  • ΠΕΜΠΤΗ 24-06-2021 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
  • ΠΕΜΠΤΗ 24-06-2021 ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΟΔ)
  • ΠΕΜΠΤΗ 24-06-2021 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-06-2021 ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-06-2021 ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-06-2021 ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ ΙΙ
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-06-2021 ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 26-06-2021 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 26-06-2021 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 26-06-2021 ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ II (ΜΕΚ ΙΙ)
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 26-06-2021 ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 28-06-2021
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 28-06-2021 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΥΞΗΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 28-06-2021 ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 28-06-2021 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΝ

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Πανελλήνιες 2021: Πότε πρέπει να γίνουν τα self test

Οι υποψήφιοι, καθώς και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας που συμμετέχουν στη διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων, θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα έχοντας μαζί τους βεβαίωση αρνητικού τεστ (self-test, PCR ή rapid test).

Το πρώτο test για τους υποψηφίους των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων έγινε την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Πέμπτη 10 έως και την Κυριακή 13 Ιουνίου.

Το δεύτερο test για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Παρασκευή 18 μέχρι την Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021. Για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων το δεύτερο test θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από το Σάββατο 19 μέχρι την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021.

Υποψήφιοι, εκπαιδευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό δηλώνουν το αποτέλεσμα του self-test μέσω της πλατφόρμας self-testing.gov.gr και υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους το ηλεκτρονικό αποδεικτικό ή τη χειρόγραφη βεβαίωση, κατά την προσέλευσή τους στο εξεταστικό κέντρο κάθε ημέρα εξετάσεων.

Τι γίνεται σε περίπτωση θετικού τεστ

Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, εκδίδεται δήλωση θετικού αποτελέσματος μέσω της πλατφόρμας self-testing.gov.gr για τη διενέργεια δωρεάν rapid-test σε δημόσια δομή. Η λίστα με τις δημόσιες δομές περιλαμβάνεται στη πλατφόρμα self-testing.gov.gr.

Αν το επαναληπτικό τεστ είναι αρνητικό, ο υποψήφιος/εκπαιδευτικός λαμβάνει σχετική βεβαίωση από το σημείο εξέτασης και προσέρχεται στο εξεταστικό κέντρο.

Αν το επαναληπτικό τεστ είναι θετικό, ακολουθείται το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις το Σεπτέμβριο, κατόπιν αίτησής τους, προσκομίζοντας το αποδεικτικό του εργαστηριακού αποτελέσματος. Ως προς τους εκπαιδευτικούς που θα συμμετέχουν στη διεξαγωγή των εξετάσεων, σε περίπτωση επιβεβαιωμένου θετικού κρούσματος, θα υπάρχει πρόβλεψη αντικατάστασης.

- Σε περίπτωση που κάποιος από τους διαμένοντες στο ίδιο σπίτι με υποψήφιο/-α βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, ο/η υποψήφιος/-α μπορεί να συμμετέχει στις Πανελλαδικές εξετάσεις με την επίδειξη αρνητικού εργαστηριακού αποτελέσματος (PCR ή rapid-test).

- Σε περίπτωση που κάποια περιοχή της χώρας χαρακτηριστεί «κόκκινη» εν μέσω Πανελλαδικών εξετάσεων, οι εξετάσεις θα συνεχίζονται κανονικά με την προσκόμιση αρνητικού τεστ (self-test, PCR ή rapid test) από υποψήφιους και εκπαιδευτικό προσωπικό.

Την εβδομάδα από σήμερα Δευτέρα 14/6 έως και Σάββατο 19/6 θα διατεθούν από τα φαρμακεία (εργάσιμες ώρες, πλην διημερεύσεων και διανυκτερεύσεων) τρία self-test σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και λοιπό προσωπικό σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τις τρεις επόμενες εβδομάδες από 21/6, 28/6 και 5/7.

Πανελλήνιες 2021: Λοιπά μέτρα

Κατά την διάρκεια των εξετάσεων, θα είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας από υποψηφίους, εκπαιδευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό εντός των εξεταστικών κέντρων και στους εξωτερικούς χώρους τους, και εξακολουθούν να ισχύουν τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό (επαρκής φυσικός αερισμός των αιθουσών, αποφυγή συγχρωτισμού, τήρηση αποστάσεων και προσωπικών κανόνων υγιεινής-χρήση αντισηπτικού καθώς και σχολαστικός καθαρισμός των αιθουσών).

Κατά την εξέταση του μαθήματος «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» επιτρέπεται η χρήση πνευστών και κρουστών οργάνων, ωστόσο θα πρέπει να τηρείται απόσταση τριών μέτρων μεταξύ εξεταζομένων και εξεταστών πίσω από το παραβάν, και τα μουσικά όργανα θα πρέπει μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης κάθε υποψηφίου να καθαρίζονται με απολυμαντικό υγρό.

Για τις πρακτικές δοκιμασίες ΤΕΦΑΑ τόσο τα όργανα εξέτασης όσο και ο βοηθητικός εξοπλισμός απολυμαίνονται πριν από κάθε χρήση, ενώ τηρείται απόσταση μεταξύ των υποψηφίων στους χώρους προετοιμασίας ή προθέρμανσης.

Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, συνιστάται στους συγγενείς των υποψηφίων να μην συνωστίζονται έξω από το χώρο του εξεταστικού κέντρου.

Πανελλήνιες 2021: Ο αριθμός των εισακτέων

Ο αριθμός των εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 ανήλθε σε 77.970, ενώ για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 σε 78.335.

Αύξηση θέσεων σημειώνεται στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και σε Τμήματα «με αναμενόμενη αύξηση της απορρόφησης των αποφοίτων τους από την αγορά εργασίας», όπως π.χ. στα Τμήματα Επιστημών Αγωγής στην Πρώιμη και Παιδική Ηλικία, στα Τμήματα Νηπιαγωγών, στα Τμήματα Πληροφορικής, στην Κτηνιατρική, επισημαίνει το υπουργείο.

Η μεγαλύτερη μείωση καταγράφεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών, από 7.020 πέρυσι στις 6.283 θέσεις, λόγω συγχωνεύσεων τμημάτων του.

Πανελλήνιες 2021: Ποια τμήματα μετονομάζονται

Τη μετονομασία τμημάτων, η οποία θα ισχύσει από τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και αλλαγές στην κατάταξη των Σχολών, που θα είναι προσβάσιμες από περισσότερα Επιστημονικά Πεδία του σχολικού έτους 2021-2022, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Ειδικότερα μετονομάζονται:

  • το τμήμα «Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας (Θεσσαλονίκη)-ΑΠΘ» σε «Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού ΑΠΘ 3»,
  • το «Στρατολογικό-Στρατ. Νομ. Συμβ. (ΣΣΑΣ) Θες/νίκη-Στρατ. Σχολές» σε «Νομικό (ΣΑΑΣ) Θες/νίκη Στρατ. Σχολές»,
  • το τμήμα υπουργείο Παιδείας σε «Σχολή Αξιωματικών Πυροσβεστικής Ακαδημίας Σ.Π.Α.», και
  • το τμήμα «Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας (Αθήνα)- Χαροκόπειο», σε «Οικιακής Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης (Αθήνα) Χαροκόπειο».

Πανελλήνιες 2021: Τι ισχύει με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής

Το υπουργείο προχώρησε στη θέσπιση Συντελεστών Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) σχολών, τμημάτων ή εισαγωγικών κατευθύνσεων, καθώς και Συντελεστών Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) ειδικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών για την εισαγωγή των υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι συντελεστές ορίστηκαν από το εκάστοτε Πανεπιστημιακό Ίδρυμα για κάθε Τμήμα/Σχολή του, βάσει των οποίων προέκυψε η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ). Για την εισαγωγή υποψηφίων σε ΑΕΙ απαιτείται η επίτευξη στις πανελλαδικές εξετάσεις βαθμολογικής επίδοσης ίσης ή μεγαλύτερης της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής ανά Σχολή, Τμήμα ή εισαγωγική κατεύθυνση. Η ΕΒΕ διαμορφώνεται από το μέσο όρο των μέσων όρων των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων στα τέσσερα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα ανά επιστημονικό πεδίο, ο οποίος πολλαπλασιάζεται με συντελεστή.

Ο συντελεστής βρίσκεται εντός του διαστήματος ελάχιστης και μεγίστης τιμής, που έχει διαμορφωθεί στο εύρος μεταξύ 0,80% και 1,20%, ενώ ως ελάχιστη και μέγιστη τιμή του συντελεστή της ΕΒΕ των ειδικών μαθημάτων ή πρακτικών δοκιμασιών έχουν οριστεί οι τιμές 0,70% και 1,10% αντιστοίχως.

Προκρίθηκε η ΕΒΕ σε ποσοστό και όχι σε απόλυτο μέγεθος, π.χ. 10, εξηγεί το υπουργείο, «για να μην εξαρτάται το ποσοστό επιτυχόντων/αποτυχόντων κάθε χρόνο από την εκάστοτε ευκολία/δυσκολία των θεμάτων».

Επίσης, δεν είναι η ίδια η ΕΒΕ για όλα τα τμήματα, γιατί «τα προγράμματα σπουδών διαφέρουν, και χρειάζεται να μπορούν να διαφοροποιηθούν οι ακαδημαϊκές προϋποθέσεις εισαγωγής σ' αυτά», προσθέτει μεταξύ άλλων το υπουργείο.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τους Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής για όλα τα ΑΕΙ

Πανελλήνιες 2021: Παράλληλο μηχανογραφικό

Μία ακόμα προσθήκη που έρχεται φέτος να καλύψει το κενό για όσους δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ είναι το μηχανογραφικό εισαγωγής στα ΙΕΚ. Πρόκειται για μια ταυτόχρονη διαδικασία, στην οποία έχουν επιλεγεί για φέτος πάνω από 50 ειδικότητες και έχουν δεσμευτεί θέσεις για τους αποφοίτους λυκείου.

Η διαδικασία θα γίνει εντός του Ιουνίου και θα περιλαμβάνονται σε αυτό ειδικότητες σε τομείς που θεωρείται ότι θα έχουν ζήτηση στο μέλλον από την αγορά εργασίας. Διαβατήριο για την εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ είναι το απολυτήριο των ενδιαφερομένων. Ανάλογα με το ΙΕΚ υπάρχουν κι άλλες παράμετροι, όπως αυτή των κοινωνικών κριτηρίων.

Σημειώνεται ότι, εκτός από τη συμπλήρωση του παράλληλου μηχανογραφικού τον Ιούλιο, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να επανέλθουν στην επιλογή των ΙΕΚ και τον Σεπτέμβριο, που παραδοσιακά γίνονται οι εγγραφές. Αν μετά την ανακοίνωση των βάσεων στα τέλη Αυγούστου κάποιος υποψήφιος δεν πετύχει την εισαγωγή του στη σχολή επιλογής του, δύναται να εγγραφεί στο ΙΕΚ της επιλογής του στις εναπομείνασες θέσεις.

Πανελλήνιες 2021: Με sms η ενημέρωση των αποτελεσμάτων

Από φέτος θα γίνεται ενημέρωση των υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους για τη βαθμολογία τους και για το τμήμα ή σχολή επιτυχίας τους.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλαδικές - Πανελλήνιες 2021: Μέχρι πότε πρέπει να γίνει το πρώτο self test για τους υποψήφιους

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021:Παράλληλο Μηχανογραφικό - Ειδικότητες και αριθμός εισακτέων στα ΔΕΙΚ

Πανελλαδικές - Πανελλήνιες 2021: Εκπνέει η προθεσμία για το πρώτο self test των υποψηφίων

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021: Θέματα προσομοίωσης και απαντήσεις για τα Αρχαία

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021: Θέματα προσομοίωσης και απαντήσεις για Νεοελληνική Γλώσσα - Έκθεση

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021: Ποιοι υποψήφιοι θα λάβουν 350 ευρώ

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021: Θέματα προσομοίωσης και απαντήσεις για Βιολογία

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021: Θέματα προσομοίωσης και απαντήσεις για τα Μαθηματικά

Πανελλήνιες – Πανελλαδικές 2021: Αυτές είναι οι δομές για επαναληπτικά τεστ μαθητών, εκπαιδευτικών

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021: Θέματα προσομοίωσης και απαντήσεις για Πληροφορική

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021: Θέματα προσομοίωσης και απαντήσεις για την Ιστορία

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021: Θέματα προσομοίωσης και απαντήσεις για Φυσική

Πανελλήνιες- Πανελλαδικές 2021: Σε ποιες σχολές αναμένεται να αυξηθούν οι βάσεις εισαγωγής και γιατί

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021: Θέματα προσομοίωσης και απαντήσεις για Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021: «Πρεμιέρα» αύριο για τους υποψηφίους - Οι αλλαγές που ισχύουν

Πανελλήνιες 2021: Η διαχείριση του άγχους των υποψηφίων - Οδηγίες από την ψυχολόγο Βεατρίκη Γλυνού

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021: Όλες οι οδηγίες για self test, ταυτότητες και βαθμολόγηση γραπτών

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021: Τα SOS πριν δώσεις Νεοελληνική Γλώσσα - Έκθεση

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Πανελλήνιες 2021: Πώς κρίνουν το θέμα της Έκθεσης οι τελειόφοιτοι

Πανελλήνιες 2021 - Νεοελληνική Γλώσσα - Έκθεση: Αυτά είναι τα θέματα που «έπεσαν»

Πανελλήνιες 2021: Στον... αέρα λόγω απεργίας - Τι δήλωσε στο Newsbomb.gr ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ