ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η υποκριτική στάση του πιλότου – Τα αρχικά σημάδια που έδειξαν την ενοχή του

Γλυκά Νερά
IN TIME

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις γύρω από το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Για τα όσα «μαρτύρησε» η παρουσία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις κάμερες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν μίλησε στο Mega ο ιδρυτής ινστιτούτου γλώσσας σώματος και ανίχνευσης ψεύδους Μάριος Βογιατζής.

Όπως τόνισε ο κ. Βογιατζής η συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από τα πρώτα βίντεο του φάνηκε προβληματική. «Στη συνέχεια και αφού ασχολήθηκα, έστειλα τα βίντεο σε ένα δίκτυο συνεργατών, για να έχουμε συνολική εικόνα» ανέφερε ο ιδρυτής ινστιτούτου γλώσσας σώματος και ανίχνευσης ψεύδους και σημείωσε πως δεν υπήρχε συμβατότητα του περιστατικού με τη στάση που τηρούσε ο σύζυγος της Καρολάιν.

«Από την αρχή ήταν λοιπόν προφανές ότι δεν υπήρχε τέτοια εικόνα. Αυτός ο άνθρωπος βίωσε 2-3 ώρες αυτή τη διαδικασία, του σκότωσαν τη γυναίκα και περιμέναμε άλλη εικόνα από αυτόν» υπογράμμισε ο κ. Βογιατζής, προσθέτοντας πως «υπήρχε πλήρης έλλειψη συναισθήματος λύπης και θυμού».

«Στη συνέχεια -και αυτό ήταν red flag για εμάς- ήταν μια υπερβολική συμπάθεια για την Αστυνομία και ανέφερε συνεχώς “τα παδιά θα τους βρουν”, δεν είχε κανένα θυμό για τους δράστες, ενώ σε κανένα σημείο δεν ανέφερε το όνομα της γυναίκας του» συμπλήρωσε ο ιδρυτής ινστιτούτου γλώσσας σώματος και ανίχνευσης ψεύδους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Οι «άγνωστες» σκηνές στο σπίτι του φονικού - Τι έκανε ο πιλότος