ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Από θαύμα ζει η 15χρονη που μαχαιρώθηκε από ανήλικη σε συμπλοκή

Κολωνός: Από θαύμα ζει η 15χρονη που μαχαιρώθηκε από ανήλικη σε συμπλοκή

Από καθαρή τύχη είναι ζωντανή η 15χρονη που μαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα κατά τη διάρκεια συμπλοκής με συνομήλικές της στον Κολωνό, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το MEGA, όπως είπαν οι γιατροί στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, η 15χρονη ζει από καθαρή τύχη καθώς αν το μαχαίρι την είχε τραυματίσει ελάχιστα χιλιοστά πιο δίπλα, η ανήλικη δεν θα προλάβαινε να φτάσει στο νοσοκομείο.

Γι' αυτό τον λόγο, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 16χρονης που την μαχαίρωσε με έναν σουγιά περίπου δέκα εκατοστών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή όπλων και για τη συμπλοκή.

Στον εισαγγελέα οι 3 ανήλικες

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 3 ανήλικες που συνελήφθησαν στο Σάββατο στον Κολωνό, μετά από καυγά με άλλες 4 συνομήλικες τους.

Οι 3 ανήλικες, μια Αλβανίδα με ελληνική υπηκοότητα και δυο Ελληνίδες, πέρασαν το βράδυ στο τμήμα ανηλίκων της ΓΑΔΑ, όπου έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν ξεκίνησε όταν πριν μερικές ημέρες είχε υπάρξει ένας καυγάς ανάμεσα στην παρέα τους και στην παρέα των άλλων ανήλικων κοριτσιών με ηλικίες 15 και 16 ετών.

Το Σάββατο η ανήλικη από την Αλβανία κάλεσε στο τηλέφωνο ένα κορίτσι από την άλλη παρέα για να συναντηθούν και να λύσουν την παρεξήγηση μεταξύ τους.

Το ραντεβού έγινε στον Κολωνό στη συμβολή των οδών Διστόμου και Τριπόλεως και τα αίματα άναψαν όταν η Αλβανίδα ανήλικη έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε μια από τις άλλες ανήλικες της άλλης παρέας με καταγωγή από τη Ρουμανία.

Τα αίτια της συμπλοκής βρίσκονται υπό έρευνα από αστυνομικούς του τμήματος ανηλίκων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η μια από τις κοπέλες που έχουν συλληφθεί είχε συνάψει σχέση με το αγόρι μιας κοπέλας από την άλλη παρέα με την οποία είχε χωρίσει.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας, περί όπλων και συμπλοκή για την Αλβανίδα υπήκοο και συμπλοκή για τις δυο Ελληνίδες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Η κατάθεση φίλης της Καρολάιν: «Ήταν παράξενο ζευγάρι, είχαν παράξενο δέσιμο»