«ΕΙΧΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ»

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Η κατάθεση φίλης της Καρολάιν: «Ήταν παράξενο ζευγάρι, είχαν παράξενο δέσιμο»

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Η κατάθεση φίλης της Καρολάιν: «Ήταν παράξενο ζευγάρι, είχαν παράξενο δέσιμο»

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ως ένα δυναμικό κορίτσι, που αν και πρόσχαρο ήταν κλειστός χαρακτήρας, περιγράφει την Καρολάιν στενή της φίλη στην κατάθεσή της.

Η μάρτυρας, την είχε δει μια ακριβώς ημέρα πριν την άγρια δολοφονία της, ενώ έκανε λόγο για ένα ζευγάρι που είχε ένα «παράξενο δέσιμο», εξηγώντας ότι σύμφωνα με όσα γνωρίζει, διέθεταν «εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή».

Η στενή φίλη της 20χρονης συναντήθηκε μαζί της μια ημέρα πριν το έγκλημα. «Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση αλλά όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει. Στην πλατεία Βαρνάβα πήρε μαζί της και το μωρό, δε μου είπε γιατί ήταν ταραγμένη ούτε όμως και την ρώτησα. Να σας πω την αλήθεια όμως δε μου φάνηκε περίεργο γιατί είναι λογικό με τόση κλεισούρα και με την πίεση της οικογένειας και των οικογενειακών υποχρεώσεων να ένιωθε πιεσμένη και ταραγμένη. Μετά από λίγη ώρα ήρθε εκεί που καθόμασταν και ο Μπάμπης» περιέγραψε στους αστυνομικούς.

Ανοιχτή και ευδιάθετη χαρακτήρισε την φίλη της, υπογραμμίζοντας όμως ότι ήταν κλειστός χαρακτήρας, σε σημείο που ακόμη και εξαιρετικά σημαντικά γεγονότα για την ζωή της, τα εκμυστηρευόταν με καθυστέρηση στη μάρτυρα, με τη οποία έγιναν φίλες το 2016, όταν γνωρίστηκαν στην Αλόννησο.

«Ήθελε να δείχνει καλό πρόσωπο στον έξω κόσμο και να κρύβει τα προβλήματα της. Πράγμα που το έκανε καλά αν σκεφτείτε ότι το έκανε και με μένα. Εκ των υστέρων μάθαινα τα προβλήματα της όπως για παράδειγμα αυτό με την εγκυμοσύνη που έχει αποβάλει. Αλλά και πιο απλά πράγματα. Όταν ήταν έγκυος για δεύτερη φορά. Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να βρεθούμε μία μέρα πριν γεννήσει και τότε είχα πάθει σοκ. Αυτό όμως το δικαιολογώ λόγω της προηγούμενης απώλειας. Και κάτι ακόμα που μου έρχεται στο μυαλό για το γάμο της που είναι στην Πορτογαλία. Δε με είχε ενημερώσει» ανέφερε η φίλη της Καρολάιν, συμπληρώνοντας ότι η 20χρονη δεν ζητούσε την συμβουλή της, αλλά απλώς της ανακοίνωνε την όποια απόφαση είχε λάβει.

Σχολιάζοντας τον χαρακτήρα του πιλότου, η γυναίκα έκανε λόγο για έναν άνθρωπο πολύ δεμένο με την Καρολάιν.«Είχαν ένα παράξενο δέσιμο. Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή» είπε η μάρτυρας.

Σχολιάζοντας το ζήτημα των επισκέψεων του ζευγαριού σε ψυχολόγο, περίγραψε ότι η 20χρονη της είχε μιλήσει για αυτό, υπογραμμίζοντας όμως ότι δεν της άρεσαν αυτά που άκουγε.

«Κάτι ακόμα που θέλω να σας πω είναι ότι Καρολάιν πήγαινε σε ψυχολόγο. Και μάλιστα πολλές φορές μου είχε πει ότι δεν της άρεσε αυτά που της έλεγε η ψυχολόγος. Ήταν πολύ δυναμική κοπέλα και ήθελε να τα χειρίζεται όλα μόνη της. Γενικά ήταν κοπέλα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει και να τα καταφέρει όλα. (…) Ήθελε να τα κάνει όλα μόνη της αυτό ισχύει και στο σπίτι. Τις δουλειές του σπιτιού, του μωρού και όλα τα έκανε μόνη της δεν είχε πάρει ποτέ κάποιον να την βοηθήσει» εξήγησε η μάρτυρας, που έκλεισε την κατάθεση της λέγοντας πως αδυνατεί να πιστέψει ότι η Καρολάιν δολοφονήθηκε και δεν θα την ξαναδεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.