ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Τι θα γίνει με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Τι θα γίνει με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μέσα στις επόμενες ημέρες κοινωνικοί λειτουργοί θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, της κόρης της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. 

Όπως μετέδωσε το MEGA, κοινωνικοί λειτουργοί αναμένεται να επισκεφθούν τόσο την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν στην Αλόννησο, όσο και την οικογένεια του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα της 20χρονης, δεν φαίνεται αρνητική στο να μοιραστεί η επιμέλεια μεταξύ των δύο οικογενειών, με το σενάριο της συνεπιμέλειας να μοιάζει πιθανό.

Ο εισαγγελέας, παράλληλα θα εξετάσει ποιοι θα είναι οι τρόποι επικοινωνίας του 33χρονου με τη μικρή Λυδία, που έμεινε ορφανή από μητέρα.

Τι ρωτά μέσα από τη ΓΑΔΑ ο συζυγοκτόνος;

«Τι λένε έξω για μένα;», ρωτά ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα μετάνοιας για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε.

Ρωτά, παράλληλα, και για την Λυδία, πώς είναι και τι κάνει, ενώ σιωπά στην ερώτηση τι θα γίνει όταν η μικρή θα πρέπει να μάθει τι συνέβη.

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα», λέει και προσθέτει ότι δεν θα ομολογούσε από μόνος του «είχα εφιάλτες και τύψεις όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν θα ερχόμουν μόνος μου να ομολογήσω».

Όταν ρωτήθηκε από τον ANT1 αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω τι θα έκανε, απάντησε πως: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατέστρεφα τις ζωές μας, της Καρολαιν, της μικρής και τη δική μου».

Όσον αφορά στην συγκλονιστική στιγμή που, ενώ έχει διαπράξει την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, στο μνημόσυνο αγκάλιασε την μητέρα της νεκρής συζύγου λίγο πριν οι αστυνομικοί τον παραλάβουν για να τον φέρουν στην Αθήνα, λέει πως: «Το έκανα γιατί είχα μετανιώσει. Ένιωθα το πόνο της. Πάντα την αγαπούσα τη πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω τη Καρολάιν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Τι υποστήριζε ο δολοφόνος πριν την ομολογία - Το οικόπεδο και η «χαρούμενη οικογένεια»